Αγώνες

20 Mar, 2020 Ώρα 22:15

Αυτό είναι το σλικ ελαστικό για ευρωπαϊκούς αγώνες NASCAR

Thumbnail

Η General Tire παρουσίασε τα νέα σλικ ελαστικά της, NWES GT, για τη νέα σεζόν των αγώνων NASCAR Whelen Euro Series (NWES) 2020. Το νέο προϊόν αναπτύχθηκε πάνω στις προδιαγραφές του ίδιου επιτυχημένου ελαστικού των αγώνων του 2019, σε διάσταση 300/700 R 15, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης στην οδήγηση και της ανθεκτικότητας στην πίστα.

Close

Το ελαστικό δοκιμάστηκε σε ποικίλες συνθήκες και διαδρομές, ώστε οι βελτιώσεις να ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των αγώνων NWES 2020.

_

Close

4 ελαστικά για κάθε αγώνα

Τα ελαστικά κατασκευάζονται στην Ιντιάνα των Η.Π.Α., όπου υπάρχει σημαντική παράδοση παραγωγής ελαστικών NASCAR,  από το 1988.

Close

Οι κανονισμοί του NWES είναι πολύ απαιτητικοί για την General Tire.  Απαιτούν από τα ελαστικά, όχι μόνο υψηλές επιδόσεις, αλλά απόδοση και αντοχή στη φθορά , καθώς οι οδηγοί έχουν στη διάθεσή τους μόνο τέσσερα ελαστικά, για να ολοκληρώσουν έναν πλήρη αγώνα, συμπεριλαμβανομένων και των προκριματικών. Επιπλέον, οι οδηγοί πρέπει να ξαναχρησιμοποιήσουν δύο από αυτά τα ελαστικά για τον επόμενο αγώνα! Όπως και το 2019, οι ομάδες του NWES θα πρέπει να διαχειριστούν μέχρι και max 20 ελαστικά, ανά οδηγό, κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν.

Η επίσημη πρώτη των νέων General Tire NWES GT θα γίνει (αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες εξαιτίας του COVID-19) στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Ευρώπη, στις 25 & 26 Απριλίου, στο Circuit Ricardo Tormo, στη Βαλένθια της Ισπανίας.

 

 

26 Feb, 2020 Ώρα 22:36

Η Nissan e.dams πάει… Μαρακές για το πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων

Thumbnail

Η ομάδα της Nissan e.dams κατευθύνεται στο Μαρακές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα διεξαχθεί ο πέμπτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ηλεκτρικών  της Formula E.

Close

Η ομάδα έχει σημειώσει καλές επιδόσεις στο παρελθόν στην πίστα Moulay El Hassan,  του Μαρακές. Την περασμένη σεζόν, ο Buemi βρέθηκε στην κορυφή των προκριματικών του γκρουπ του, ενώ ο Rowland ήταν ο τέταρτος ταχύτερος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Ο Buemi κέρδισε στο Marrakech στην τρίτη σεζόν των αγώνων με ηλεκτρικά μονοθέσια, διεκδικώντας την pole position την επόμενη χρονιά.

Το Μαρόκο είναι μια από τις πιο σημαντικές  αγορές της Nissan, στην Αφρική. Τα επόμενα χρόνια, η Nissan δεσμεύεται να εισαγάγει ακόμα πιο κορυφαία τεχνολογία στη Μαροκινή γκάμα των μοντέλων της και να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά του Nissan Intelligent Mobility, που θα κάνουν την εμπειρία οδήγησης των αγοραστών πιο ελκυστική, ασφαλή και συνδεδεμένη από ποτέ.

Close

 

 

Close