Αγώνες

17 Oct, 2019 Ώρα 17:40

Δοκιμές εξέλιξης της Nissan e.dams για την Formula Ε

Thumbnail

Για την 6η σεζόν στο πρωτάθλημα ABB FIA της Formula E ετοιμάζεται η Nissan, με τους οδηγούς της Sebastien Buemi και Oliver Rowland, να δοκιμάζουν τα αυτοκίνητά τους στο Circuit Ricardo Tormo.

Close

Η ομάδα της Nissan e.dams θα πραγματοποιήσει τρεις ημέρες δοκιμών στη Βαλένθια της Ισπανίας, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν στη νέα σεζόν του αμιγώς ηλεκτροκίνητου πρωταθλήματος.

"Η πρώτη ημέρα δοκιμών στη Βαλένθια, ενόψει της έκτης σεζόν, ήταν πολύ θετική για εμάς. Μπορώ να θυμηθώ πριν από ένα χρόνο την νευρικότητα και το  άγχος που είχαμε στους πρώτους γύρους, αλλά έχοντας διανύσει έναν ολόκληρο χρόνο από τότε,  η ομάδα έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση" δήλωσε o Mike Carcamo,   διευθυντής  παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan μετλα την πρώτη η,έρα των δοκιμών.

Close

Ως η πρώτη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία  που συμμετέχει στην Formula E, η Nissan αξιοποιεί την εμπειρία και πρωτοκαθεδρία, σε παγκόσμια κλίμακα, στην κατηγορία των  ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έχοντας πουλήσει πάνω από 430.000 Nissan Leaf,  από τη έναρξη διάθεσής του μοντέλου, το 2010.

 

Close

 

26 May, 2020 Ώρα 23:01

Η επιτυχημένη παρουσία της Abarth στους αγώνες…

Thumbnail

Εν αναμονή της επανεκκίνησης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού θυμόμαστε τις σημαντικές επιτυχίες της Abarth σε αριθμούς.

Close

To 124 rally, αποτελεί έναν πραγματικό πρέσβη της μάρκας, έχοντας συμμετάσχει σε 150 διεθνείς αγώνες και σε 25 εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα. Συνολικά έχει αγγίξει τις 100 νίκες στην κατηγορία R-GT, ενώ έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή του FIA R-GT Cup το 2018 και το 2019, αποτελεί τον ηγέτη στην κατηγορία του. Συνολικά σε τρεις χρονιές αγωνιστικών υποχρεώσεων, τα Abarth 124 rally, κάλυψαν περισσότερα από 300.000χλμ., εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα, αλλά και την εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία τους.

_  

Close

Κερδισμένες 57 από τις 88 ειδικές διαδρομές...

Κατά τη διάρκεια του ERC του 2019 – το οποίο περιλάμβανε το Abarth Rally Cup- τα αυτοκίνητα κάλυψαν περισσότερα από 4.000χλμ. διαδρομών, εκ των οποίων τα 1.200 σε ειδικές διαδρομές. Συνολικά στις 88 ειδικές που πραγματοποιήθηκαν, τα Abarth 124 rally κέρδισαν τις 57, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που βρήκε στο 65% των ειδικών νικητή τον «Σκορπιό».

Close