17 Οκτ., 2019 Ώρα 17:40

Δοκιμές εξέλιξης της Nissan e.dams για την Formula Ε

Thumbnail

Για την 6η σεζόν στο πρωτάθλημα ABB FIA της Formula E ετοιμάζεται η Nissan, με τους οδηγούς της Sebastien Buemi και Oliver Rowland, να δοκιμάζουν τα αυτοκίνητά τους στο Circuit Ricardo Tormo.

Close

Η ομάδα της Nissan e.dams θα πραγματοποιήσει τρεις ημέρες δοκιμών στη Βαλένθια της Ισπανίας, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν στη νέα σεζόν του αμιγώς ηλεκτροκίνητου πρωταθλήματος.

"Η πρώτη ημέρα δοκιμών στη Βαλένθια, ενόψει της έκτης σεζόν, ήταν πολύ θετική για εμάς. Μπορώ να θυμηθώ πριν από ένα χρόνο την νευρικότητα και το  άγχος που είχαμε στους πρώτους γύρους, αλλά έχοντας διανύσει έναν ολόκληρο χρόνο από τότε,  η ομάδα έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση" δήλωσε o Mike Carcamo,   διευθυντής  παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan μετλα την πρώτη η,έρα των δοκιμών.

Close

Ως η πρώτη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία  που συμμετέχει στην Formula E, η Nissan αξιοποιεί την εμπειρία και πρωτοκαθεδρία, σε παγκόσμια κλίμακα, στην κατηγορία των  ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έχοντας πουλήσει πάνω από 430.000 Nissan Leaf,  από τη έναρξη διάθεσής του μοντέλου, το 2010.

 

Close