27 Αυγ., 2019 Ώρα 17:21

Επιστρέφει στους αγώνες η Goodyear

Thumbnail

H Goodyear αποκάλυψε τις προδιαγραφές των ελαστικών της για την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής FIA του 2019/2020 (WEC) στο Silverstone. Ο αγώνας, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί την παγκόσμια επιστροφή της Goodyear στους παγκόσμιους αγώνες και η εταιρεία ελαστικών  ανέπτυξε τέσσερεις ολοκαίνουριες προδιαγραφές ελαστικών για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Close

_

Τρεις κορυφαίες ομάδες του WEC (Jota Sport, Jackie Chan DC Racing και High Class Racing) επέλεξαν να αγωνιστούν με ελαστικά Goodyear στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία LMP2 για πρωτότυπα αυτοκίνητα. Αυτή θα είναι η μοναδική κατηγορία WEC που θα παρουσιάσει ανοιχτό διαγωνισμό ελαστικών στο Silverstone, παρέχοντας έτσι μια ιδανική ευκαιρία παρουσίασης για την εδραίωση της τελευταίας έκφρασης της τεχνολογίας Goodyear.

Close

_

Οι κανονισμοί του WEC επιτρέπουν στους κατασκευαστές ελαστικών να παρέχουν στις ομάδες μια γκάμα έως τριών προδιαγραφών ελαστικών στεγνού περιβάλλοντος για τη σεζόν και η Goodyear επέλεξε τις πρώτες δύο προδιαγραφές της μετά από εκτενείς δοκιμές 12.000χλμ σε 7 διαφορετικές πίστες. Στο Silverstone η Goodyear θα παρέχει τα ελαστικά Α (μαλακό μείγμα) και C (μέσο μείγμα) προδιαγραφών για τις τρεις ομάδες. Και τα δύο ελαστικά διαθέτουν ολοκαίνουρια κατασκευή, σχεδιασμένη για να παρέχει συνέπεια και οδηγική συμπεριφορά στα ποικίλα σιρκουί του WEC.

Close

_