Αγώνες

27 Aug, 2019 Ώρα 17:21

Επιστρέφει στους αγώνες η Goodyear

Thumbnail

H Goodyear αποκάλυψε τις προδιαγραφές των ελαστικών της για την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής FIA του 2019/2020 (WEC) στο Silverstone. Ο αγώνας, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί την παγκόσμια επιστροφή της Goodyear στους παγκόσμιους αγώνες και η εταιρεία ελαστικών  ανέπτυξε τέσσερεις ολοκαίνουριες προδιαγραφές ελαστικών για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Close

_

Τρεις κορυφαίες ομάδες του WEC (Jota Sport, Jackie Chan DC Racing και High Class Racing) επέλεξαν να αγωνιστούν με ελαστικά Goodyear στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία LMP2 για πρωτότυπα αυτοκίνητα. Αυτή θα είναι η μοναδική κατηγορία WEC που θα παρουσιάσει ανοιχτό διαγωνισμό ελαστικών στο Silverstone, παρέχοντας έτσι μια ιδανική ευκαιρία παρουσίασης για την εδραίωση της τελευταίας έκφρασης της τεχνολογίας Goodyear.

Close

_

Οι κανονισμοί του WEC επιτρέπουν στους κατασκευαστές ελαστικών να παρέχουν στις ομάδες μια γκάμα έως τριών προδιαγραφών ελαστικών στεγνού περιβάλλοντος για τη σεζόν και η Goodyear επέλεξε τις πρώτες δύο προδιαγραφές της μετά από εκτενείς δοκιμές 12.000χλμ σε 7 διαφορετικές πίστες. Στο Silverstone η Goodyear θα παρέχει τα ελαστικά Α (μαλακό μείγμα) και C (μέσο μείγμα) προδιαγραφών για τις τρεις ομάδες. Και τα δύο ελαστικά διαθέτουν ολοκαίνουρια κατασκευή, σχεδιασμένη για να παρέχει συνέπεια και οδηγική συμπεριφορά στα ποικίλα σιρκουί του WEC.

Close

_

 

 

26 May, 2020 Ώρα 23:01

Η επιτυχημένη παρουσία της Abarth στους αγώνες…

Thumbnail

Εν αναμονή της επανεκκίνησης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού θυμόμαστε τις σημαντικές επιτυχίες της Abarth σε αριθμούς.

Close

To 124 rally, αποτελεί έναν πραγματικό πρέσβη της μάρκας, έχοντας συμμετάσχει σε 150 διεθνείς αγώνες και σε 25 εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα. Συνολικά έχει αγγίξει τις 100 νίκες στην κατηγορία R-GT, ενώ έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή του FIA R-GT Cup το 2018 και το 2019, αποτελεί τον ηγέτη στην κατηγορία του. Συνολικά σε τρεις χρονιές αγωνιστικών υποχρεώσεων, τα Abarth 124 rally, κάλυψαν περισσότερα από 300.000χλμ., εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα, αλλά και την εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία τους.

_  

Close

Κερδισμένες 57 από τις 88 ειδικές διαδρομές...

Κατά τη διάρκεια του ERC του 2019 – το οποίο περιλάμβανε το Abarth Rally Cup- τα αυτοκίνητα κάλυψαν περισσότερα από 4.000χλμ. διαδρομών, εκ των οποίων τα 1.200 σε ειδικές διαδρομές. Συνολικά στις 88 ειδικές που πραγματοποιήθηκαν, τα Abarth 124 rally κέρδισαν τις 57, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που βρήκε στο 65% των ειδικών νικητή τον «Σκορπιό».

Close