Γενικά

22 Dec, 2020 Ώρα 21:49

2020 Ουσστ! Track Day: "Στο καλό και να μας γράφεις"

Thumbnail

Οι τελευταίες μέρες του 2020 είναι πλέον γεγονός και η Achna Speedway θα είναι μαζί μας την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου για το αποχαιρετιστήριο Track Day της χρονιάς.

Close

Η πίστα θα είναι ανοιχτή από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 5μ.μ για να απολαύσετε το αυτοκινήτο σας, τη μοτοσικλέτα σας ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης! 

Έλατε λοιπόν να διώξουμε μαζί το 2020 στο τελευταίο Track Day της χρονιάς.

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  

17 Jun, 2025 Ώρα 12:18

24 ώρες του Le Mans: Νικήτρια για τρίτη συνεχή χρονιά η Ferrari με πρωταγωνιστή τον Robert Kubica

Thumbnail

Απόλυτη κυριαρχία της Ferrari που κατέλαβε τόσο την πρώτη αλλά και την τρίτη και τέταρτη θέση

Close

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ferrari θριάμβευσε στις 24 Ώρες του Le Mans, εξασφαλίζοντας την νίκη στον γαλλικό αγώνα αντοχής με την 499P (αριθμό 83), την οποία οδηγούσαν οι Yifei Ye, Phil Hanson και Robert Kubica.

Μάλιστα η Ferrari κέρδισε και τις θέσεις 3 και 4 της τελικής κατάταξης, με την Porsche (αριθμό 6) να χαλάει το απόλυτο πάρτι της ιταλικής φίρμας, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Ο αγώνας ήταν σε μεγάλο βαθμό μια τετραπλή μάχη μεταξύ αυτών των αυτοκινήτων (οι τρεις Ferrari και η μία Porsche), τα οποία τερμάτισαν όλα, με διαφορές μικρότερες των 30 δευτ.

Close

Η Ferrari επωφελήθηκε σε μεγάλο βαθμό από μια περίοδο αυτοκινήτου ασφαλείας στα μέσα του αγώνα, μετά το οποίο ο ρυθμός της βελτιώθηκε, αφήνοντας ελάχιστες ευκαιρίες στους ανταγωνιστές της.

Η Cadillac είχε έναν πολύ σταθερό αγώνα, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση μόλις δύο λεπτά μακριά από τη νίκη, ενώ είχε κερδίσει και την Pole Position.

Close

Ο πρωταγωνιστής οδηγός της Ferrari Robert Kubica δήλωσε: Το να κερδίζεις αυτό τον αγώνα, είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Από τη διοργάνωση του 2021, όταν έχασα τη νίκη λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στον τελευταίο γύρο, ερωτεύτηκα αυτόν τον αγώνα, ο οποίος μου ξύπνησε ξανά συναισθήματα που είχα να νιώσω από την εποχή του καρτ. Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γεμάτος αδρεναλίνη αλλά ταυτόχρονα σωματικά κουρασμένος.

Δείτε σε βίντεο τους τελευταίους συναρπαστικούς γύρους του αγώνα

 

 

Χάρη στο εξαιρετικό αποτέλεσμα του Ιταλού κατασκευαστή, η Ferrari θα κρατήσει πλέον για πάντα το τρόπαιο των νικητών – ένα δικαίωμα που παρέχεται σε όσους εξασφαλίζουν τη νίκη σε τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις.