Γενικά

24 Nov, 2020 Ώρα 10:53

3ο Dragster Track Day στις 13 Δεκεμβρίου – Άνοιξαν οι συμμετοχές!

Thumbnail

Στις 13 Δεκεμβρίου η πίστα Achna Speedway θα φιλοξενήσει το 3o Dragster Track Day με τη συμμετοχή πολλών κύπριων ντραγκστεράδων!

Close

Μια εκδήλωση που διοργανώνεται από όλους τους οδηγούς που θα συμμετέχουν στην πίστα.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν πολιτικά αυτοκίνητα αλλά βέβαια και αγωνιστικά. Η επιλογή ελαστικών είναι ελεύθερη, γεγονός που κάνει την εκδήλωση ακόμη πιο ελκυστική για χρόνους.

Close

Οι συμμετοχές έχουν αρχίσει να έρχονται και όλα δείχνουν πως θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή από οδηγούς! Τελευταία ημερομηνία καταχώρησης της συμμετοχής σας είναι η Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου!

Η εκδήλωση θα αρχίσει από τις 10 το πρωί με τα δοκιμαστικά και qualifying και θα συνεχίσει μέχρι και το απόγευμα με τα ζευγάρια και τους τελικούς.

Close

Θα σας δούμε όλους εκεί με τα γρηγορότερα αυτοκίνητα της Κύπρου!

Για πληροφορίες:  Κωνσταντίνος τηλ 99780149, Χάρης τηλ. 99675910

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

08 Jan, 2021 Ώρα 09:43

Pre-Lockdown Track day στις 9 Ιανουαρίου

Thumbnail

Τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα, η Achna Speedway μας προσφέρει όσο πιο πολλά track days μπορεί αυτές τις δύσκολες μέρες. Αναμένοντας τις διευκρινίσεις για τα μέτρα που θα ισχύουν από Κυριακή, το σίγουρο είναι πως το Σάββατο θα έχουμε open track day! Τηρώντας όλα τα μέτρα ελάτε να κάνετε την προπόνηση σας στην Achna Speedway. Από Κυριακή, βλέπουμε, ανάλογα με τα μέτρα που θα ανακοινωθούν. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά αφού ανακοινωθούν επίσημα τα τελικά μέτρα του lockdown.

Close

H πίστα μας, θα είναι ανοιχτή από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 5μ.μ για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, τη μοτοσικλέτα σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!