Γενικά

27 Apr, 2023 Ώρα 12:16

Achna Speedway 29-30/4 - 1/5: Open Track day το Σάββατο, αγώνας Drift τη Κυριακή, κλειστή τη Δευτέρα!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 29 Απριλίου για Open Track Day από τις 9:00 μέχρι και τις 17:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

Η πίστα δεν θα δεχθεί μοτοσικλέτες το Σάββατο. Τα αυτοκίνητα του Track Day θα σταθμέυσουν στο Pit Lane ενώ τα αυτοκίνητα του Drift θα μπούν στους κανονικούς χώρους στάθμευσης. 

Tη Κυριακή 30 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift!

Close

Τη Δευτέρα 1η Μαίου η πίστα θα είναι κλειστή για Private Track day μέχρι τις 15:00. Είστε ευπρόσδεκτοι για Open Track day μετά τις 15:00 μέχρι και αργά με μειωμένο κόστος!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

22 Sep, 2023 Ώρα 12:03

Συγχώνευση των Honda Performance και Honda Racing, σχηματίζοντας τη Honda Motorsports

Thumbnail

Η Honda Racing Corporation (HRC) και η Honda Performance Development (HPD) ανακοίνωσαν από κοινού σήμερα ότι η HPD θα μετονομαστεί, και θα είναι επίσημα γνωστή ως Honda Racing Corporation USA (HRC US), αρχής γενομένης από τη σεζόν του 2024.

Close

Με αυτήν την αλλαγή, η HRC US θα διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στις παγκόσμιες δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Honda, που περιλαμβάνει τη συμβολή της στο πρόγραμμα F1 της εταιρείας.

 

Close

 

Ως μια παγκόσμια οντότητα υπό την ομπρέλα της HRC, οι δύο ανεξάρτητοι αγωνιστικοί βραχίονες της Honda θα συνδυάσουν τη μοναδική τεχνογνωσία και τους πόρους τους για να ενισχύσουν τις δυνατότητες της Honda στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Close

Η HRC έχει έδρα τη Sakura της Ιαπωνίας και η HRC US τη Santa Clarita, στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο 24ωρος αγώνα στη Daytona, που έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Ιανουαρίου του 2024, θα σηματοδοτήσει τον εναρκτήριο αγώνα για τη νέα HRC US, με το Acura ARX-06 να φέρει τα λογότυπα της HRC στο αγωνιστικό του livery.