Γενικά

16 Jul, 2020 Ώρα 20:34

Achna Speedway: Ανοιχτή Παρασκευή και Σάββατο για track day – αγώνας Drift την Κυριακή με φιλάθλους!

Thumbnail

English Text Follows after each date

Close

 

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το επόμενο τριήμερο για τα ακόλουθα.

Close

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου

H πίστα θα είναι ανοιχτή για προπονήση Drift από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6μ.μ. (Drift Only)

Close

Το Σάββατο 18 Ιουλίου

Η μεγάλη πίστα θα είναι ανοιχτή για αυτοκίνητα Drift, Time Attack, και πολιτικά αυτοκίνητα. (Track will be open for track day for Drift and Time Attack cars. No bikes Allowed)

 

Την Κυριακή 19 Ιουλίου

Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Drift, την Κυριακή θα έχουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα! Ο αγώνας, βάσει των νέων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, θα είναι ανοικτός για θεατές. (Track will host the 1st Drift Race)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

 

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Παρακαλώ ενημερώνετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

18 Oct, 2025 Ώρα 09:29

Σήμερα ο τελικός του Rok Cup Superfinal στην Ιταλία με τον Στέλιο Κυθρεώτη να δίνει τη δική του μάχη (link live μετάδοσης)

Thumbnail

Μέσα από μια διαδικασία πέντε αγώνων (heats) ο Στέλιος Κυθρεώτης αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα στον τελικό της κατηγορίας Expert Plus ενάντια στα θηρία της Ιταλίας και άλλων χωρών. Ο Στέλιος Κυθρεώτης αποτελεί μέρος της ελληνικής ομάδας GSR, του Σωτήρη Γαλάτση.

Close

Μέχρι την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, ο Κυθρεώτης βρίσκεται στην 9η θέση που τον αδικεί μιας και οι χρόνοι του είναι πολύ κοντά στους πρώτους και όπως έδειξε στον αγώνα για μεγάλο διάστημα ήταν και ο πιο γρήγορος από όλους στην πίστα!

 

Close

 

Όμως ένας αγώνας περιλαμβάνει και τις μάχες, τα χτυπήματα και τις ποινές… ο Κυθρεώτης υστερεί σε σχέση με τους πανίσχυρους Ιταλούς στις μάχες σώμα με σώμα, λόγω έλλειψης εμπειρίας σε μεγάλες διοργανώσεις σε σχέση με τους περισσότερους. Είναι όμως πολύ γρήγορος οπότε, όλα μπορεί να συμβούν!

Close

 

στελιοσ

 

Ο Κυθρεώτης δήλωσε: « Ήμασταν άτυχοι στα τρία από τα τέσσερα heats όπου βρεθήκαμε αντιμέτωποι με χτυπήματα και επαφές και πέσαμε πίσω σε θέσεις. Οι χρόνοι μας είναι από τους καλύτερους και για κάποια διαστήματα γυρνάγαμε και με best lap. Αυτό με οπλίζει, με μια σωστή στρατηγική αλλά και λίγη τύχη στις επαφές στην πίστα, να ελπίζουμε για το καλύτερο. Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος και θα πολεμήσω για το καλύτερο. Ήδη για μένα, όντας σε ένα τελικό όπως αυτόν με μεγαθήρια παγκόσμιους ή Ιταλούς πρωταθλητές, έχω κερδίσει».

Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 4.00 ώρα Κύπρου και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από εδώ: