Γενικά

19 Nov, 2020 Ώρα 14:58

Achna Speedway – Open Track day για το Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο και Κυριακή 21-22 Νοεμβρίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00 για αυτοκινήτα και μοτοσικλέτες. Λόγω των νέων μέτρων για το Covid-19 o αγώνας Time Attack που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή θα μετακινηθεί σε άλλη ημερομηνία. 

Close

Συγκεκριμένα:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου (Saturday November 21st)

Close

9:00 - 17:00 Open Track Day For Bikes and Cars - Drift Only @ Parking Area

Κυριακή 22 Νοεμβρίου (Sunday November 22nd)

Close

9:00 - 17:00 Open Track Day For Bikes and Cars - Drift Only @ Parking Area

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

17 Nov, 2020 Ώρα 19:06

Πολύ καλός και στην Κροατία ο Τζιωρτζής

Thumbnail

Τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα NASCAR Whelen Euro Series συνέχισε και το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής. Στον τρίτο γύρο της χρονιάς που φιλοξενήθηκε στην πόλη Ριέκα της Κροατίας, ο Κύπριος οδηγός που τρέχει με τη στήριξη της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας Remedica, σκόραρε 55 πολύτιμους βαθμούς που τον έφεραν στους 169 βαθμούς στο σύνολο.

Close
 

Έτσι διατήρησε την τέταρτη θέση της κατάταξης στο EURONASCAR 2, ενώ παράλληλα είναι δεύτερος ανάμεσα στους rookie (πρωτοεμφανιζόμενους). Στο πρωτάθλημα μετέχουν 26 οδηγοί.

Την Κυριακή (15/11), οδηγώντας εξαιρετικά τη Ford Mustang με το Νο1 στις πόρτες, ο Βλαδίμηρος ήταν τέταρτος, έχοντας εκκινήσει από την πέμπτη θέση και πετυχαίνοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 1:34.403 – η πίστα του Grobnik έχει μήκος 4.168χλμ. Ήταν το καλύτερο φετινό του πλασάρισμα, ενώ ήταν επίσης δεύτερος ανάμεσα στους rookie ανεβαίνοντας στο βάθρο, στη ξεχωριστή απονομή που γίνεται στους πρωτοεμφανιζόμενους.

Close

 

 

Ιδιαίτερες ικανοποιημένος…

«Ο αγώνας έγινε με ελαστικά βροχής καθώς η πίστα ήταν βρεγμένη. Υπήρχαν συγκρούσεις και πολλά κομμάτια έμειναν στην πίστα. Λίγο πριν το τέλος δύο προφυλακτήρες πιάστηκαν πάνω στο αυτοκίνητό μου, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν ζημιές, έτσι κράτησα την τέταρτη θέση η οποία σε συνδυασμό με το δεύτερο ταχύτερο γύρο με ικανοποιεί ιδιαίτερα» είπε ο Τζιωρτζής.

Στην Κροατία ο Τζιωρτζής βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε από τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής (13/11) όπου πέτυχε δεύτερο χρόνο. Στα προκριματικά έγραψε τρίτο χρόνο, όπως ο πρώτος αγώνας το Σάββατο (14/11) δεν κύλησε κατ’ ευχήν. Έχασε θέσεις στην εκκίνηση ενώ η τεράστια προσπάθεια ανάκαμψης τερματίστηκε στην αμμοπαγίδα, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια κατάληψης της πέμπτης θέσης. Το περιστατικό σημειώθηκε τέσσερις γύρους πριν το τέλος, έτσι αφού είχε συμπληρωθεί ο μισός αγώνας, ο Βλαδίμηρος καρπώθηκε τους 15β της 15ης θέσης.

 

 

Άλλοι δύο γύροι

«Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας στη Βαλένθια αρχές Δεκέμβριου, καθώς το Circuit Ricardo Tormo θα φιλοξενήσει τόσο τον τέταρτο όσο και τον πέμπτο και τελευταίο γύρο της χρονιάς ο οποίος θα είναι ο τελικός και εκεί οι βαθμοί θα μετρούν διπλοί. Συνεχίζω την προετοιμασία εντατικά δουλεύοντας τόσο τη φυσική κατάσταση όσο και  με τον εξομοιωτή, αλλά και με μελέτη μέσω βίντεο, ώστε στη Βαλένθια να διεκδικήσω τις πιθανότητές μου για το πρωτάθλημα αλλά και την πρωτιά ανάμεσα στους rookie» σημειώνει ο Τζιωρτζής.

Μεγάλος χορηγός του Τζιωρτζή είναι η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica, ενώ υποστηρίζεται από τις εταιρείες Holiday Tours και Televantos Used Trucks, την Alpinestars Cyprus, το Πανεπιστήμιο Frederick, την Daytona Raceway και το Sana Hiltonia.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ TOP-5 (Σε 3 γύρους)

1. Vittorio Ghirelli         Ιταλία        213 βαθμοί

2. Tobias Dauenhauer (R)    Γερμανία    200 

3. Alessandro    Brigatti     Ιταλία        189

4. Βλαδίμηρος Τζιωρτζής (R)    Κύπρος    169

5. Nicholas Risitano                 Ιταλία        160

 

Close