Γενικά

25 Jun, 2020 Ώρα 21:49

Achna Speedway – Open Track Days για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται

Thumbnail

English text follows

Close

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο, 27 Ιουνίου από τις 9πμ μέχρι τις 6.00μμ για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους ή την μοτοσικλέτα τους στο Open Track Day. (Drift θα μπορούν να κάνουν ΜΟΝΟ στον μεγάλο χώρο στάθμευσης

Την Κυριακή 28 Ιουνίου η πίστα θα είναι ανοιχτή μόνο για αυτοκίνητα. (Drift θα μπορούν να κάνουν στην κανονική πίστα ή στον μεγάλο χώρο στάθμευσης)

Close

Και τις δύο μέρες θα υπάρχει άτομο για αλλαγή ελαστικών στο γκαράζ της πίστας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Προσοχή: Μην ξεχνάτε το κράνος σας. Επίσης είναι σημαντικό οι οδηγοί αγωνιστικών αυτοκινήτων και οι μοτοσικλετιστές να έρχονται με πλήρη στολή! (Κράνος, γάντια, στολή και μπότες).

 

Saturday

Full Track Day for Bikes and Cars from 9am to 6pm. Drift cars will use the big parking area.

Sunday 

Track Day only for Cars from 9am to 6pm. 

Attention: Do not forget your helmets and full uniform (Bikers and Racing Cars)

09 Jul, 2020 Ώρα 19:33

Time Attack 2020 Round 2 αυτή την Κυριακή στην Achna Speedway (Συμμετοχές)

Thumbnail

Έτοιμο το Time Attack Club Cyprus και η Achna Speedway για τη διοργάνωση του 2ου γύρου του παγκύπριου πρωταθλήματος Time Attack. 28 δυνατές συμμετοχές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν για ακόμη μια φορά ενάντια στα ρολόγια της πίστας με τις θερμοκρασίες του νησιού μας να κάνουν το έργο τους ακόμη πιο δύσκολο.

Close

Οι μάχες αναμένονται να είναι πολύ δυνατές αν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα όπου όλοι έπαιζαν με τα εκατοστά των δευτερολέπτων. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 4 το απόγευμα. Φυσικά μετά απο τις τελευταίες ανακοινώσεις η πίστα θα μπορεί φυσικά να δεχθεί και θεατές. 

Close

Ευχόμαστε να σας δούμε εκεί!

Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Toolwarehouse, τα ελαστικά Achilles και η STS Events.

Close

Χορηγός επικοινωνίας το Car.com.cy και το Onlyracingcy.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.