Γενικά

25 Nov, 2021 Ώρα 20:48

Ανάβαση Κακοπετριάς: Πάμε για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Thumbnail

Αυτή την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, έρχεται ο τελευταίος γύρος Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 by by Psaltis Autoparts / ENEOS Motor Oil στην γρηγορότερη και μεγαλύτερη ειδική διαδρομή από όλες, με την ανάβαση Κακοπετριάς (δρόμος Κακοπετριάς - Προδρόμου).

Close

 

psaltis

Close

 

Ένα πρωτάθλημα γεμάτο θέαμα και σίγουρα μεγάλο ανταγωνισμό σε σχεδόν όλες τις κατηγορίες.

Close

Ο τελευταίος γύρος αναμένεται να είναι ο πλέον εντυπωσιακός μιας και το ενδιαφέρον κορυφώνεται στην μεγάλη κατηγορία. Σε αυτό τον αγώνα θα έχουμε «πόλεμο» μεταξύ του Γιάννη Καπετάνιου και του Άντυ Παπαγεωργίου ενώ έρχεται για πρώτη φορά στο βουνό ο πολυπρωταθλητής Time Attack Λούκας Χριστοφόρου με το καινούργιο του απόκτημα κατηγορίας RCK2 το οποίο θεωρείται το ιδανικό αυτοκίνητο για αναβάσεις.

 

 

Σίγουρα και οι υπόλοιπες κατηγορίες δεν θα αφήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον για τους θεατές μιας και όλα παίζονται σε όλες τις κατηγορίες!

Συγκεκριμένα στην RCE 2WD, Φαίδωνας Ιάσωνος, Στέλιος Σάββα και Αβράμης Αβραάμ θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν μιας και αυτός που θα επικρατήσει θα πάρει και το πρωτάθλημα.

Στην RCS2, ο Φώτος Φωτιάδης πρέπει να κάνει μια καλή κούρσα για να καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής απέναντι στο Χρίστο Πολύκαρπου, ενώ στην RCS1, από την δεύτερη θέση και κάτω, δεν έχει τελειώσει τίποτα μιας και οι Μηνάς Μηνά, Μάριος Κωνσταντινίδης και Νίκος Σπύρου, θα πρέπει να καταφέρουν να επικρατήσουν στην  μεταξύ τους μάχη.

 

 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 με την αναγνωριστική διαδρομή και θα συνεχίσει με ένα δοκιμαστικό και 2 επίσημα χρονομετρημένα περάσματα.

Η διαδρομή θα είναι κλειστή για το κοινό από τις 7:30. Ο δρόμος θα είναι κλειστός ακριβώς μετά το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Στέγης ερχόμενοι από Κακοπετριά.

Χορηγός η Psaltis Auto Parts με τα λιπαντικά ENEOS Motor Oil

Υποστηρικτές η STS Events

Media Sponsors: Car.com.cy, Only Racing Cy 

08 Dec, 2021 Ώρα 10:53

Achna Speedway 10-11-12/12: Open track days και αγώνας Time Attack!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου για open track day αυτοκινήτων τις 14:00 μέχρι και τις 17:00. Τα αυτοκίνητα θα μπορούν να έρθουν πριν τις 14:00 για να προετοιμαστούν. 

Close

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου έχουμε Open track Day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή τη μοτοσικλέττα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα σε αυτό το λινκ.

 

Close

time attack 2021

 

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 96670626.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!