Γενικά

08 Oct, 2019 Ώρα 18:48

Ανάβαση Πλατρών by EKO - Αρχίζουν οι προετοιμασίες για την θρυλική διαδρομή - Στις 20 Οκτωβρίου ο μεγάλος αγώνας!

Thumbnail

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού σε συνεργασία με την ομάδα της STS Events, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια ρην δημοφιλέστερη ανάβαση, στις Πλάτρες. Με την συμπαράσταση της τοπικής κοινότητας η οποία έχει αγκαλιάσει το θεσμό, οι Πλάτρες αναμένεται να ξεχειλήσουν από κόσμο!

Close

 

 

Πολλές θα είναι και οι συμμετοχές μιας και οι οδηγοί βλέπουν τον αγώνα ως μια ευκαιρία να οδηγήσουν το αυτοκίνητο τους σε ένα αγώνα που μοιάζει περισσότερο με γιορτή.

Πάμε λοιπόν δυνατά για την Ανάβαση Πλατρών by EKO!

Close

Διοργανωτής είναι η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Την εκδήλωση επιμελείται η μοναδική εταιρεία εκδηλώσεων αυτοκινήτου στην Κύπρο, η πολύπειρη STS Events.

Close

Βασικός χορηγός του αγώνα είναι η βενζίνη EKO Racing 100 και υποστηρικτές η Psaltis Autoparts, η Toolwarehouse και το Boyz Stuff Show.

 

 

 

 

26 Jan, 2020 Ώρα 13:04

Drift Challenge και Επίδειξη Δεξιοτεχνίας - Ξεκινάει η χρονιά με φιέστα στις 16 Φεβρουαρίου!

Thumbnail

Οι Κύπριοι πρωταθλητές και οδηγοί drift ξεκινούν τη χρονιά με την πρώτη συνάντηση, το κύπελλο Drift 2020 στην Achna Speedway την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου!

Close

 

 

Στο Drift Challenge θα υπάρχει όπως και σε κανονικό αγώνα η βαθμολογία από κριτή, ενώ οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους στην Achna Speedway όπου τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν και οι πρωταθληματικοί αγώνες.

 

Close

 

Παράλληλα, το Power Drift Club με τους οδηγούς του θα κάνει επίδειξη δεξιοτεχνίας με διαγωνισμό παρκαρίσματος και άλλες δοκιμασίες!

Μια φιέστα του drift, για το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς που ακολουθεί!

 

 

To Power Drift Club, η STS Events, το Car.com.cy και η Achna Speedway σας περιμένουν όλους να γνωρίσετε τους οδηγούς και να διασκεδάσετε με πολύ ντριφτάρισμα και όμορφες μάχες από τους πρωταγωνιστές του κυπριακού drift!

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες, stay tuned!