Γενικά

27 Jul, 2021 Ώρα 12:06

Από νίκη σε νίκη ο Γιάννης Καπετάνιος στο πρωτάθλημα αναβάσεων by Psaltis/ENEOS

Thumbnail

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil συνεχίστηκε την Κυριακή 25 Ιουλίου με την ανάβαση Κάτω Δρυ. Διοργανωτής ήταν ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας και ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Η ανάβαση Κάτω Δρυ, μήκους 2.5km, διεξήχθη εις μνήμη του Άθου Νικηφόρου, μέλους του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας και μεγάλου πρωταγωνιστή στους αγώνες ανάβασης.

Close

 

 

Στο αγωνιστικό μέρος ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν για ακόμα μια φορά ανίκητος κάνοντας το τρία στα τρία την φετινή σεζόν. Το 01:12.120 που πέτυχε στην πρώτη επίσημη διαδρομή ήταν και ο καλύτερος χρόνος της ημέρας κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς το φετινό τίτλο. Ο Ιάσωνας Φαίδωνος ολοκλήρωσε δεύτερος τον αγώνα με χρόνο 01:16.790 τον οποίο σημείωσε στο δεύτερο χρονομετρημένο πέρασμα. Πολύ καλή ήταν και η απόδοση του Στέλιου Σάββα ο οποίος σημείωσε τον καλύτερο του χρόνο (01:17.190) επίσης στην δεύτερη χρονομετρημένη διαδρομή τερματίζοντας τρίτος γενικής. Στην τέταρτη θέση πλασαρίστηκε ο οδηγός της Psaltis Autoparts Αβραάμ Αβραάμ με χρόνο 01:17.630 και τον ακολούθησαν στην πέμπτη και έκτη θέση οι Φώτος Φωτιάδης και Χρήστος Πολυκάρπου με χρόνο 01:19.770 και 01:20.500 αντίστοιχα.

 

Close

 

Ο Κώστας Νικηφόρου έτρεξε για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα ανάβασης και με χρόνο 01:22.800 τερμάτισε στην έβδομη θέση. Όγδοος ο Γιάννος Καδής με 01:21.060 ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Χάρης Κατρίνης με 1:24.570 και Νίκος Σπύρου με καλύτερο χρόνο το 01:22.290.

Στις επιμέρους κατηγορίες, ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν ο νικητής στην RC E2. Δεύτερος σε αυτή την κατηγορία τερμάτισε ο Ιάσωνας Φαίδωνος και τρίτος ο Στέλιος Σάββα.

 

 

Στην κατηγορία RC E1 πρώτος ολοκλήρωσε ο Αβραάμ Αβραάμ με το Nissan Pulsar GTi και δεύτερος ο Γιάννος Καδής με Honda Civic. Νικητής στην κατηγορία 2WD S αναδείχθηκε ο Χρήστος Πολυκάρπου με το Psaltis Autoparts BMW, δεύτερος τερμάτισε ο Νίκος Σπύρου και τρίτος ο Μηνάς Μηνά. Την κατηγορία RCS 2 κέρδισε ο Φώτος Φωτιάδης, με τους Χρήστο Πολυκάρπου και Χρήστο Κάττο με τα Psaltis Autoparts BMW να ολοκληρώνουν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τέλος, στην κατηγορία RCS 1 πρώτος τερμάτισε ο Νίκος Σπύρου, δεύτερος ο Μηνάς Μηνά και τρίτος ο Μάριος Κωνσταντινίδης με το Psaltis/Exide VW Golf II.

 

 

Ο επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil θα διεξαχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 είναι η εταιρία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.

 

22 Oct, 2021 Ώρα 09:03

Time Attack Championship by Psaltis Autoparts - ENEOS Motor Oil – Πανικός την Κυριακή 24 Οκτωβρίου! (συμμετοχές)

Thumbnail

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 4ος αγώνας Πρωταθλήματος Time Attack by Psaltis Autoparts - ENEOS Motor Oil που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου με το Time Attack Club ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Achna Speedway by STS Events!

Close

 

 

Την μάχη των μαχών θα έχουμε σε απόλυτους χρόνους με δύο νέες εμφανίσεις, αυτή του Λούκα Χριστοφόρου (Τζίκλα) με το νέο αγωνιστικό Talex, του Μιχάλη Μυλωνά της Tornado Racing Team με το EVO Project και του Ρένου Περικλέους με το γνώριμο μας Honda!

Παράλληλα, πολλές και δυνατές είναι και οι συμμετοχές στις υπόλοιπες κατηγορίες, γεγονός που καθιστά την κυριακάτικη μας βόλτα στην Achna Speedway «a must»!

Close

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10πμ και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 2.30μμ.

Μέγα Χορηγός του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Time Attack είναι η εταιρεία Psaltis Auto parts με τα λιπαντικά ENEOS.

Close

Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη της STS Events και του Boyz Stuff Show που έρχεται στις 20 – 21 Νοεμβρίου!

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το car.com.cy και το onlyracingcy.com

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πίστα και το Time Attack Club θα τηρήσουν όλα τα τρέχοντα μέτρα κατά της πανδημίας.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

Δείτε το αυτοκίνητο του Χριστοφόρου εδώ.

Δείτε το εντυπωσιακό Evo της Tornado Racing Team εδώ.