Γενικά

02 Apr, 2021 Ώρα 19:29

Αυτές είναι οι συμμετοχές του 2ου αγώνα Time Attack by ENEOS

Thumbnail

Έτοιμες λοιπόν και οι συμμετοχές για τον 2ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by ENEOS. 22 συνολικά συμμετοχές θα είναι μαζί μας την Κυριακή 4 Απριλίου στην  Achna Speedway.

Close

Ο Ρένος Περικλέους επιστρέφει με το νέο του απόκτημα με στόχο ακόμη καλύτερους χρόνους αλλα και την επικράτηση στην πρώτη θέση της κατηγορίας του. Μην ξεχνάμε φυσικά και τους τρελλούς χρόνους που μας προσφέρει το γνωστό Honda Civic.

Στην RCE, ο Στέλιος Σάββα έβαλε πλώρη για το πρωτάθλημα των κατηγοριών RCE2 και RCE 2WD με την διπλή του νίκη στον πρώτο αγώνα ενώ ο Χρίστος Πεγιάζης ο οποίος άρχισε να τα βρίσκει με την πίστα, δεν είπε σίγουρα την τελευταία του λέξη.

Close

Δεν ξεχνάμε την είσοδο της Tornado Racing Team στο χώρο του Time Attack οι οποίοι με οδηγό τον Μιχάλη Μυλωνά και το νέο τους Honda Integra είναι πανέτοιμοι για την πίστα μας. Φυσικά ανυπομονούμε να δούμε το Lancer Evolution το οποίο ετοιμάζεται σύντομα. 

Στις Street κατηγορίες οι μάχες αναμένονται να είναι άκρως εντυπωσιακές μιας και στον πρώτο αγώνα οι χρόνοι ήταν πάρα πολύ κοντινοί ιδιαιτέρα στις Modified κατηγορίες.

Close

Δείτε ολες τις συμμετοχές εδώ

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Time Attack Club Cyprus υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας αυτοκινήτου! Θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και ενδέχεται να ολοκληρωθεί στις 15:00 το απόγευμα.

Μέγα Χορηγός του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Time Attack είναι η εταιρεία Psaltis Auto parts με τα λιπαντικά ENEOS

Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη της STS Events

Χορηγοί επικοινωνίας είναι και πάλι  το car.com.cy και το onlyracingcy.com

 

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!