Γενικά

18 Jan, 2023 Ώρα 15:02

Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και ALCO Filters μαζί για τέταρτη χρονιά

Thumbnail

Η αξιόπιστη και δυναμική εταιρεία ALCO Filters, ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, τον ταλαντούχο Κύπριο πιλότο της ιταλικής Academy Motorsports που θα αγωνιστεί και το 2023 στο πρωτάθλημα Nascar Whelen Euro Series στην κατηγορία EuroNASCAR PRO, το οποίο είναι πιστοποιημένο από  την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).Οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν για τον Τζιωρτζή στις αρχές Μαΐου, ενώ από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο θα λάβει μέρος σε δοκιμές εξέλιξης.  Έτσι, η ALCO Filters καθίσταται ο μακροβιότερος χορηγός του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, καθώς τον υποστηρίζει στην δύσκολη του αυτή προσπάθεια για τέταρτη χρονιά.

Close

«Η ALCO Filters είναι πιστός υποστηρικτής των αγώνων ράλι αυτοκίνητου από τη δεκαετία του 1980. Υποστηρίζουμε τον Βλαδίμηρο από το ντεμπούτο του στο SMP F4 το 2016 και είμαστε περήφανοι για την πρόοδό του από τότε. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να τον υποστηρίξουμε για το 2023 και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Nascar Whelen Euro Series Pro. Bring it Home Vladimiros! » δήλωσε ο κ. Λοΐζος Λουκά, Εκτελεστικός Διευθυντής της ALCO Filters.

 

Close

 

Βάσει της χορηγικής συνεργασίας, η ALCO Filters θα προβάλλεται στην Κύπρο και στο εξωτερικό μέσω του Chevrolet Camaro V8 που θα οδηγεί ο Βλαδίμηρος σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, το οποίο θα επισκεφθεί φέτος Ισπανία,Ηνωμένο Βασίλειο,Ιταλία,Τσεχία,Γερμανία και Βέλγιο. Επίσης το λογότυπό της θα βρίσκεται στο κράνος του ανερχόμενου οδηγού. 

Close

Πριν από μερικές ημέρες ο Κύπριος πιλότος βρέθηκε στα γραφεία της ALCO Filters, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το 2023.«Η στήριξη της ALCO Filters είναι για μένα πολύ σημαντική, γιατί νιώθω ότι έχω δίπλα μου έναν αξιόπιστο και δυναμικό συνεργάτη» δηλώνει από τη πλευρά του ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

Ποια είναι η ALCO Filters

Η ALCO Filters δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης σε 70 χώρες.Πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία που παράγει 3.500 διαφορετικά φίλτρα αέρα, λαδιού, καυσίμου, καμπίνας καθώς και υδραυλικά φίλτρα, για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα και άλλες μηχανές εσωτερικής καύσης.

23 Mar, 2023 Ώρα 17:03

Achna Speedway 25-26/3: Open Track day Weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου για Open Track Day από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00 για το Σάββατο και 9:00 μέχρι και τις 17:00 για την Κυριακή, για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

To Dragster Challenge που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 26 Μαρτίου έχει ακυρωθεί. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.