Γενικά

03 Apr, 2021 Ώρα 20:51

Δεύτερος γύρος για το Πρωταθλήματος Psaltis/ENEOS Time Attack 2021

Thumbnail

Με την παρουσία της αφρόκρεμας του πρωταθλήματος Time Attack, διεξάγεται την Κυριακή 4 Απριλίου ο δεύτερος αγώνας της σεζόν στην πίστα Achna Speedway.

Close

Στον αγώνα, που θα συμμετάσχουν πέραν των αγωνιστικών, και πολιτικά αυτοκίνητα με ένα και μοναδικό στόχο. Να σταματήσουν τα χρονόμετρα στον χαμηλότερο χρόνο.

Συνολικά 22 αθλητές βρίσκονται στη λίστα των συμμετοχών με τον νικητή της πρεμιέρας Ρένο Περικλέου έχει στόχο το δυο στα δυο τόσο στην κατηγορία RC OPEN όσο και στη γενική.

Close

 

 

Στην κατηγορία RC E2 όπου θα τρέξουν έξι συνολικά οδηγοί, ο Στέλιος Σάββας θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως οι Χρίστος Πεγιάζης και Χάρης Πέρικκος. Οι Μάριος Χ” Κώστας, Γιώργος Αρτεμίου, και Νικόλας Κωνσταντίνου θα διεκδικήσουν τις δικές τους πιθανότητες διάκρισης.

Στην κατηγορία Radical ο Αντώνης Μήλου είναι η μοναδική συμμετοχή, ενώ στην κατηγορία RCS2 δυο οδηγοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, οι Στέλιος Κυθρεώτης και Στάθης Πανταζής.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, νικητής στον πρώτο αγώνα στην κατηγορία Μ2, είναι ο οδηγός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, με τους Λούκα Καρεκλά και Κωνσταντίνο Κάκα να επιδιώκουν επίσης τη νίκη ούτως ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Ο Φάνος Θεοφάνους συμπληρώνει την τετράδα σε αυτή την κατηγορία και αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος.

 

Close

 

Στην κατηγορία Μ1 οι Dmitry Kizryakov, Γιώργος Ανδρεόπουλος και Χριστόφορος Χριστοφής είναι οι τρείς συμμετέχοντες που θα παλέψουν για τη νίκη, ενώ οι Αντρέας Αντρέου και Ανδρέας Καφφάς είναι οι δυο που θα αγωνιστούν στην κατηγορία S4. 

Τέλος, στην κατηγορία S3 θα αγωνιστούν δυο οδηγοί. Πρόκειται για τους Μάριο Γεωργίου και Νικόλα Χαραλάμπους.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 10:00 με την προθέρμανση, ακολουθούν τα δύο χρονομετρημένα περάσματα ενώ ο αγώνας ολοκληρώνεται στις με τις απονομές στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα στις 15:00.

Χορηγός του αγώνα καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2021 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!