Γενικά

15 Mar, 2023 Ώρα 14:43

Dragster Challenge – Το 1ο Dragster Challenge στην Achna Speedway στις 26 Μαρτίου!

Thumbnail

Οι προεργασίες για το φετινές εκδηλώσεις Dragster έχουν ξεκινήσει. Με βάση την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στην πίστα Achna Speedway.

Close

To σωματείο CYDRA (Cyprus Drag Racing Association) σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου συνεχίζει με τις απαραίτητες διαδικασίες για ένα σωστό πρωτάθλημα μετά από χρόνια, μιας και όσες προσπάθειες έγιναν στο παρελθόν ακόμα και το 2022 για εξεύρεση διαδρομής μήκους 1000 μέτρων απέτυχαν.

Και για το 2023, η απόφαση είναι να ξεκινήσουν κάποιες εκδηλώσεις dragster εντός της πίστας και παράλληλα να μιλά με τις Αρχές με στόχο την διοργάνωση αγώνα 400ων μέτρων σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα αφού ολοκληρωθεί η τελική συμφωνία.

Close

Η πρώτη εκδήλωση στην πίστα Achna Speedway θα διεξαχθεί στην πίστα της Άχνας σε μήκος 200 μέτρων όπως τα διεθνή πρότυπα στις 26 Μαρτίου.

Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει και μπορείτε να δώσετε την συμμετοχή σας εδώ.

Close

Το σωματείο Cydra καλεί όλα τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 20/3 στις 7μμ στο κέντρο Όασις στη Χοιροκοιτία για εγγραφή για το 2023, ενημέρωση για τις εξελίξεις με τους αγώνες dragster και για τις όποιες απορίες έχουν οι οδηγοί σχετικά με τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται αρχικά στην πίστα της Άχνας.

Εκείνο που πρέπει να γίνει και πάλι ξεκάθαρο για όλους είναι πως η προσπάθεια για εξεύρεση χώρου για την διοργάνωση αγώνα 400 μέτρων είναι κοινή και συνεχής για όλους τους εμπλεκόμενους. Η προσπάθεια επίσης των υπευθύνων είναι να βρεθεί τρόπος να γίνονται αγώνες και 400 μέτρων ούτως ώστε οι αθλητές να μην καταφεύγουν στα κατεχόμενα όπου υπάρχουν διοργανώσεις αγώνων 400 μέτρων χωρίς προδιαγραφές ασφάλειας.

Για εγγραφή στο σωματείο CYDRA αλλά και για άλλες πληροφορίες σχετικά με την πρώτη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του Cydra, Χάρη Φαλά στο τηλέφωνο 99675910.

23 Mar, 2023 Ώρα 17:03

Achna Speedway 25-26/3: Open Track day Weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου για Open Track Day από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00 για το Σάββατο και 9:00 μέχρι και τις 17:00 για την Κυριακή, για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

To Dragster Challenge που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 26 Μαρτίου έχει ακυρωθεί. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.