Γενικά

21 Jul, 2020 Ώρα 12:39

Dragster Day @ Achna Speedway στις 2 Αυγούστου!

Thumbnail

Μετά την μεγάλη επιτυχία της συνάντησης που έγινε πριν δύο μήνες στην πίστα Achna Speedway, μετά από απαίτηση αρκετών φίλων του αθλήματος, έρχεται ακόμα μια μέρα για dragster τύπου Run what You Brung (RWYB)!

Close

Στις 2 Αυγούστου όλοι όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το αυτοκίνητο τους με αγωνιστικά και πολιτικά αυτοκίνητα, αλλά και όσοι θέλουν να δουν πραγματικά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου τους ή να πάνε «κόντρα» με κάποιο φίλο, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μπορούν να το πράξουν.

 

Close

Evo drag

 

Close

Αν έχεις γρήγορο αυτοκίνητο, fwd, rwd, 4X4 ή και supercar και έχεις απορία για το πόσο γρήγορο είναι, αυτή είναι η ευκαιρία να το μάθεις!

Σύμφωνα με τα νέα διατάγματα, η είσοδος σε θεατές επιτρέπεται,με συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφάλειας. Οι οδηγοί και η ομάδα μηχανικών – υποστήριξης τους αλλά και όλοι οι θεατές, θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες της πίστας σχετικά με τις αποστάσεις και την υγιεινή με βάση τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνη την μέρα.

 

r8 drag

 

Για την εύρυθμη διοργάνωση των περασμάτων παρακαλούνται όσοι θα λάβουν μέρος να συμπληρώσουν και να στείλουν συμμετοχή εδώ, ή να πάρουν τηλέφωνο στο 97632112, ή να δώσουν την συμμετοχή στον Χάρη Φαλά 99675910 (Λευκωσία), Κωνσταντίνο Μουστάκα 99780149 στη Λευκωσία, ή στον Χάρη Περίκκο 99960807 Λεμεσός. Θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας. Το Dragster θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα.

Το κόστος συμμετοχής για το Drag Day είναι στα 60€ για όσα περάσματα μπορούν να γίνουν εντός της μέρας. Κατά την διάρκεια της μέρας θα υπάρξει briefing οδηγών για θέματα ασφάλειας, ενώ θα υπάρχει η ευχέρεια επιλογής ζευγαριών για «κόντρες» σε ενδιάμεσα διαλείμματα.

Θερμή παράκληση όπως όλα τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν να είναι σε καλή μηχανική κατάσταση. Ζώνες και καθίσματα θα ελεγχθούν ιδιαίτερα. Οι οδηγίες των υπευθύνων θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά από όλους.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Αν δεν σας εμφανίζεται εδώ στη σελίδα, μπορείτε να την βρείτε εδώ. 

 

 

07 Aug, 2020 Ώρα 11:28

Achna Speedway – Ανοιχτή το Σάββατο 8 Αυγούστου για track day

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 8 Αυγούστου για track day αυτοκινήτων Drift και Time Attack από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι. Δεν θα υπάρχει session για μοτοσικλέτες.

Close

*On Saturday Track will be open for track day (Cars Only) from 8:00 till 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Παρακαλώ ενημερώνετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Close