Γενικά

11 Jan, 2022 Ώρα 15:48

Dragster Track Day by TEXACO: Στις 23 Ιανουαρίου πάμε για ΚΟΝΤΡΕΣ!

Thumbnail

Πάμε λοιπόν για το 1ο Dragster Track Day της χρονιάς. Η Achna Speedway με την υποστήριξη της S.J. Vassiliades & Sons LTD, αντιπροσώποι των λιπαντικών Texaco στην Κύπρο, φέρνει τους κοντράκιδες του νησιού ξάνα στην γνωστή της ευθεία για την υπέρτατη δοκιμή.

Close

 

Στο 1ο μας Dragster Track Day θα διατηρηθεί ο τύπος κατηγοριών "index" ο οποίος χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία κατα τη διάρκεια των προηγούμενων Drag Day! Εκεί τα αυτοκίνητα θα διαγωνίζονται με βάση τον χρόνο τους με άλλα με όμοιους χρόνους, ανεξάρτητα αν είναι τετρακίνητα, δικίνητα ή αγωνιστικά. Είναι μια μορφή αγώνων που γίνεται σε πολλές χώρες στο εξωτερικό.

Οι εγγραφές ξεκινούν από σήμερα και μπορείτε να εγγραφείτε είτε μέσω τηλεφώνου στα παρακάτω τηλέφωνα: Κωνσταντίνος στο 99780149 ή Χάρης στο 99675910 είτε μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στην πιο κάτω φόρμα!

 

Close

28 Jan, 2022 Ώρα 09:54

Achna Speedway 29-30/1: Open Track Day Weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή τη μοτοσικλέττα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Υπενθυμίζουμε ότι το Dragster Track Day της Κυριακής έχει μεταφερθεί για τις 6 Φεβρουαρίου!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 96670626 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!