Γενικά

11 Jan, 2022 Ώρα 15:48

Dragster Track Day by TEXACO: Στις 6 Φεβρουαρίου πάμε για ΚΟΝΤΡΕΣ!

Thumbnail

Πάμε λοιπόν για το 1ο Dragster Track Day της χρονιάς. Η Achna Speedway με την υποστήριξη της S.J. Vassiliades & Sons LTD, αντιπροσώποι των λιπαντικών Texaco στην Κύπρο, φέρνει τους κοντράκιδες του νησιού ξάνα στην γνωστή της ευθεία για την υπέρτατη δοκιμή.

Close

 

Στο 1ο μας Dragster Track Day θα διατηρηθεί ο τύπος κατηγοριών "index" ο οποίος χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία κατα τη διάρκεια των προηγούμενων Drag Day! Εκεί τα αυτοκίνητα θα διαγωνίζονται με βάση τον χρόνο τους με άλλα με όμοιους χρόνους, ανεξάρτητα αν είναι τετρακίνητα, δικίνητα ή αγωνιστικά. Είναι μια μορφή αγώνων που γίνεται σε πολλές χώρες στο εξωτερικό.

Οι εγγραφές ξεκινούν από σήμερα και μπορείτε να εγγραφείτε είτε μέσω τηλεφώνου στα παρακάτω τηλέφωνα: Κωνσταντίνος στο 99780149 ή Χάρης στο 99675910 είτε μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στην πιο κάτω φόρμα!

 

Close

29 Sep, 2022 Ώρα 19:01

Achna Speedway 1-2/10: Open Track day, Karting και Motorace Track day αυτό το Σαββατοκύριακο!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 1η Οκτωβρίου για Open track day από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 15:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης. Από τις 15:00 μέχρι και τις 18:00 θα μπορείτε να ενοικιάσετε kart για μια διαφορετική εμπειρία οδήγησης!

Close

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει ακόμη ένα Motorace Track Day για τους φίλους της μοτοσικλέτας μέχρι και τις 14:00 (οι οδηγοί θα πρέπει να είναι στην πίστα το αργότερο μέχρι τις 9). Ακολούθως η πίστα θα ανοίξει ξανά για karting μέχρι και τις 18:00. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.