Γενικά

11 Jan, 2022 Ώρα 15:48

Dragster Track Day by TEXACO: Στις 6 Φεβρουαρίου πάμε για ΚΟΝΤΡΕΣ!

Thumbnail

Πάμε λοιπόν για το 1ο Dragster Track Day της χρονιάς. Η Achna Speedway με την υποστήριξη της S.J. Vassiliades & Sons LTD, αντιπροσώποι των λιπαντικών Texaco στην Κύπρο, φέρνει τους κοντράκιδες του νησιού ξάνα στην γνωστή της ευθεία για την υπέρτατη δοκιμή.

Close

 

Στο 1ο μας Dragster Track Day θα διατηρηθεί ο τύπος κατηγοριών "index" ο οποίος χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία κατα τη διάρκεια των προηγούμενων Drag Day! Εκεί τα αυτοκίνητα θα διαγωνίζονται με βάση τον χρόνο τους με άλλα με όμοιους χρόνους, ανεξάρτητα αν είναι τετρακίνητα, δικίνητα ή αγωνιστικά. Είναι μια μορφή αγώνων που γίνεται σε πολλές χώρες στο εξωτερικό.

Οι εγγραφές ξεκινούν από σήμερα και μπορείτε να εγγραφείτε είτε μέσω τηλεφώνου στα παρακάτω τηλέφωνα: Κωνσταντίνος στο 99780149 ή Χάρης στο 99675910 είτε μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στην πιο κάτω φόρμα!

 

Close

22 Sep, 2023 Ώρα 12:03

Συγχώνευση των Honda Performance και Honda Racing, σχηματίζοντας τη Honda Motorsports

Thumbnail

Η Honda Racing Corporation (HRC) και η Honda Performance Development (HPD) ανακοίνωσαν από κοινού σήμερα ότι η HPD θα μετονομαστεί, και θα είναι επίσημα γνωστή ως Honda Racing Corporation USA (HRC US), αρχής γενομένης από τη σεζόν του 2024.

Close

Με αυτήν την αλλαγή, η HRC US θα διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στις παγκόσμιες δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Honda, που περιλαμβάνει τη συμβολή της στο πρόγραμμα F1 της εταιρείας.

 

Close

 

Ως μια παγκόσμια οντότητα υπό την ομπρέλα της HRC, οι δύο ανεξάρτητοι αγωνιστικοί βραχίονες της Honda θα συνδυάσουν τη μοναδική τεχνογνωσία και τους πόρους τους για να ενισχύσουν τις δυνατότητες της Honda στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Close

Η HRC έχει έδρα τη Sakura της Ιαπωνίας και η HRC US τη Santa Clarita, στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο 24ωρος αγώνα στη Daytona, που έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Ιανουαρίου του 2024, θα σηματοδοτήσει τον εναρκτήριο αγώνα για τη νέα HRC US, με το Acura ARX-06 να φέρει τα λογότυπα της HRC στο αγωνιστικό του livery.