Πάμε λοιπόν για το τελευταίο Dragster Track Day της χρονιάς το οποίο ευχόμαστε με το καλό να μετατραπέι σε πρωτάθλημα για το 2021. Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου οι αγαπημένοι μας κοντράκηδες θα έχουν ευκαιρία να ζήσουν ακόμη μια μέρα γεμάτη αδρεναλίνη στη γνωστή ευθεία της Achna Speedway
Η μέρα διοργανώνεται από όλους τους οδηγούς και εκεί μπορούν να συμμετέχουν πολιτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Η εκδήλωση θα αρχίσει από τις 10 το πρωί με τα δοκιμαστικά και qualifying και θα συνεχίσει μέχρι και το απόγευμα με τα ζευγάρια και τους τελικούς.
Είσοδος θα επιτραπεί μόνο στις ομάδες των διαγωνιζομένων με μέγιστο τα 4 άτομα ανά συμμετοχή!

Να σημειώσουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα του υπουργείου υγείας για αθλητικά κέντρα εξωτερικού χώρου αρα η πίστα δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει θεατές, ενώ η διοργάνωση καλεί τους συμμετέχοντες να ακολουθούν ρητά τις οδηγίες των υπευθύνων για την ασφάλεια όλων μας.
Θα σας δούμε όλους εκεί με τα γρηγορότερα αυτοκίνητα της Κύπρου!
Για πληροφορίες: Κωνσταντίνος τηλ 99780149, Χάρης τηλ. 99675910
Ευχαριστούμε το The Golden Shot Cy για τις φωτογραφίες
Αν δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή μπορείτε να την κάνετε εδώ.

Στην Τσεχία για τους προημιτελικούς του EURONASCAR PRO ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής
Επαναρχίζει η δράση στο EURONASCAR PRO 2025, μετά την διακοπή για τις καλοκαιρινές διακοπές, με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή να βρίσκεται στην Τσεχία. Εκεί όπου το διήμερο 30-31 Αυγούστου θα γίνει, στην πίστα Autodrom Most, ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς, ο τελευταίος πριν από τους ημιτελικούς σε Γερμανία και τους τελικούς στο Βέλγιο.
«Η Autodrom Most είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες όπως αποδείξαμε τα τελευταία χρόνια» αναφέρει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και προσθέτει: «Στόχος είναι να σκοράρουμε ψηλές θέσεις έτσι ώστε να διατηρούμε τις ελπίδες μας για τον τίτλο».
Στο διάστημα της διακοπής ο Κύπριος οδηγός, σε συνεργασία με την ομάδα του, SPEEDHOUSE, εργάστηκαν εντατικά ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για επίτευξη των στόχων τους. «Δουλέψαμε πάρα πολύ με την ομάδα αυτή την περίοδο και είμαι θετικός ότι όλα είναι στον σωστό δρόμο για την διεκδίκηση του τίτλου» σημειώνει ο 28χρονος.

Ο Τζιωρτζής μετά τους πρώτους τρεις αγώνες της χρονιάς σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία βρίσκεται στην όγδοη θέση, ευρισκόμενος σε κοντινή απόσταση από την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και είναι έτοιμος για την τελική αντεπίθεση πριν από τους δυο τελευταίους αγώνες, όπου οι βαθμοί θα μετράνε διπλοί.
Την Παρασκευή οι οδηγοί θα κάνουν τις τελευταίες δοκιμές, ενώ το πρωινό του Σαββάτου (30/08) θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά και η Superpole για τον καθορισμό των θέσεων εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα στην Τσεχία, που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Την Κυριακή, 31 Αυγούστου, το μεσημέρι θα γίνει ο δεύτερος αγώνας.
Η πίστα Autodrom Most είναι απόστασης 4,212χλμ και οι οδηγοί θα κληθούν να κάνουν 17 γύρους σε κάθε αγώνα.
Σημειώνεται ότι οι δυο αγώνες του Σαββατοκύριακου θα προβληθούν για πρώτη φορά στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε μαγνητοσκόπηση από τον Alpha Κύπρου. Στις 00:00πμ της Κυριακής θα προβληθεί ο αγώνας του Σαββάτου και την ίδια ώρα τη Δευτέρα θα μεταδοθεί ο αγώνας της Κυριακής.
Πλατινένιος Χορηγός του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, η Panayiotides Gifts, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.
