Γενικά

26 Jan, 2020 Ώρα 13:04

Drift Challenge και Επίδειξη Δεξιοτεχνίας - Ξεκινάει η χρονιά με φιέστα στις 16 Φεβρουαρίου!

Thumbnail

Οι Κύπριοι πρωταθλητές και οδηγοί drift ξεκινούν τη χρονιά με την πρώτη συνάντηση, το κύπελλο Drift 2020 στην Achna Speedway την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου!

Close

 

 

Στο Drift Challenge θα υπάρχει όπως και σε κανονικό αγώνα η βαθμολογία από κριτή, ενώ οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους στην Achna Speedway όπου τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν και οι πρωταθληματικοί αγώνες.

 

Close

 

Παράλληλα, το Power Drift Club με τους οδηγούς του θα κάνει επίδειξη δεξιοτεχνίας με διαγωνισμό παρκαρίσματος και άλλες δοκιμασίες!

Μια φιέστα του drift, για το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς που ακολουθεί!

 

 

To Power Drift Club, η STS Events, το Car.com.cy και η Achna Speedway σας περιμένουν όλους να γνωρίσετε τους οδηγούς και να διασκεδάσετε με πολύ ντριφτάρισμα και όμορφες μάχες από τους πρωταγωνιστές του κυπριακού drift!

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες, stay tuned!

13 Mar, 2020 Ώρα 15:32

Achna Speedway: Open Track Day για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου!

Thumbnail

Τις τελευταίες μέρες ο κορωνοϊός μας άλλαξε την καθημερινότητα με τα σχολεία να κλείνουν όπως και πολλές εταιρείες να μεταφέρουν τις εργασίες τους στο σπίτι (όσοι μπορούν δηλαδή). Οι Petrolheads ευτυχώς έχουν τον χώρο αναψυχής τους και αυτή είναι η Achna Speedway. Περάστε λοιπόν το Σαββατοκύριακο σας στους ανοιχτούς χώρους της πίστας μας.  

Close

Η Achna Speedway μας ενημερώνει ότι το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου θα είναι ανοιχτή για Open Track Day για όσους θέλουν να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους ή την μοτοσικλέτα τους. 

Η πίστα θα είναι ανοιχτή από τις 9:00π.μ μέχρι και τις 5:00μ.μ.

Close

Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα σας ενημερώσουμε μέσω της σελίδας μας στο facebook εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112.

Close
 

Προσοχή: Μην ξεχνάτε το κράνος σας. Επίσης είναι σημαντικό οι μοτοσικλετιστές να έρχονται με πλήρη στολή! (Κράνος, γάντια, στολή και μπότες).