Την Κυριακή 16 Μαΐου συνεχίζεται στην πίστα Achna Speedway το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Psaltis/ENEOS Time Attack, με διοργανωτή το Time Attack Club. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.
Στον τρίτο γύρο δήλωσαν συμμετοχή 20 οδηγοί με τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος να είναι όλοι παρόντες πλην του νικητή του προηγούμενου αγώνα Αντώνη Μήλου. Συναρπαστικές μάχες αναμένονται για ακόμα μια φορά, με ο τέλειος γύρος στην πίστα είναι αυτός που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τόσο το νικητή της ημέρας όσο και το νικητή στις υποκατηγορίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρένος Περικλέους με Honda Civic είναι εκ των φαβορί για τη νίκη και την Κυριακή θα κάνει μοναχικό αγώνα στην κατηγορία ΟΡΕΝ αφού δε δήλωσε συμμετοχή άλλος οδηγός.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατηγορία RCE2 όπου θα αγωνιστούν τέσσερις ταχύτατοι οδηγοί. Ο Χάρης Περίκκος με Psaltis/Eneos Mitsubishi Lancer EVO8, Στέλιος Σάββα με Mazda MX5, Γιώργος Αρτεμίου με Honda Civic Turbo και Χρίστος Πεγιάζης με Mitsubishi Lancer EVO6 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο την επικράτηση, με τις μεταξύ τους μάχες να αναμένονται για ακόμα μια φορά πολύ κλειστές.
Ο Μιχαήλ Μυλωνάς με το Honda Integra SiR είναι ο μοναδικός οδηγός που θα τρέξει στην κατηγορία RCE1 όπως επίσης μοναχικό αγώνα θα κάνουν και οι Paul Παυλή (BAC MONO) στην κατηγορία RCBE και Στέλιος Κυθρεώτης με το SKF-Psaltis Auto Parts Lancer Evo στην κατηγορία RCS2.

Ο Μηνάς Μηνά με Mazda MX5 και EasySound Ιωάννης με Suzuki Swift θα τρέξουν στην κατηγορία RCS1 ενώ από κει και πέρα τρείς οδηγοί θα τρέξουν στην κατηγορία Μ2. Πρόκειται για τους Λούκα Καρεκλά (Mitsubishi Lancer EVO4), το νικητή του προηγούμενου αγώνα Κωνσταντίνο Ιωάννου (Mitsubishi Lancer EVO7) και τον Κωνσταντίνο Κάκα (VW Golf).
Οι Στέλιος Κυριακίδης με Honda Civic και Dmitry Kyzriakov με RΧ8 θα αγωνιστούν στην κατηγορία Μ1, ενώ ο Ανδρέας Καφφάς είναι ο μοναδικός οδηγός που θα τρέξει στην κατηγορία S4 με το Subaru Impreza.
Τέλος, οι Βασίλης Κυριάκου (VW Sirocco), Μάριος Γεωργίου (Alfa Romeo MITO), Ραφαέλλος Σκορδέλης (Honda Civic) και Μάριος Ζάκος (RX8) είναι οι τέσσερις οδηγοί που θα κυνηγήσουν τη διάκριση στην κατηγορία S3.
Χορηγός του αγώνα καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2021 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Στην Τσεχία για τους προημιτελικούς του EURONASCAR PRO ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής
Επαναρχίζει η δράση στο EURONASCAR PRO 2025, μετά την διακοπή για τις καλοκαιρινές διακοπές, με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή να βρίσκεται στην Τσεχία. Εκεί όπου το διήμερο 30-31 Αυγούστου θα γίνει, στην πίστα Autodrom Most, ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς, ο τελευταίος πριν από τους ημιτελικούς σε Γερμανία και τους τελικούς στο Βέλγιο.
«Η Autodrom Most είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες όπως αποδείξαμε τα τελευταία χρόνια» αναφέρει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και προσθέτει: «Στόχος είναι να σκοράρουμε ψηλές θέσεις έτσι ώστε να διατηρούμε τις ελπίδες μας για τον τίτλο».
Στο διάστημα της διακοπής ο Κύπριος οδηγός, σε συνεργασία με την ομάδα του, SPEEDHOUSE, εργάστηκαν εντατικά ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για επίτευξη των στόχων τους. «Δουλέψαμε πάρα πολύ με την ομάδα αυτή την περίοδο και είμαι θετικός ότι όλα είναι στον σωστό δρόμο για την διεκδίκηση του τίτλου» σημειώνει ο 28χρονος.

Ο Τζιωρτζής μετά τους πρώτους τρεις αγώνες της χρονιάς σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία βρίσκεται στην όγδοη θέση, ευρισκόμενος σε κοντινή απόσταση από την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και είναι έτοιμος για την τελική αντεπίθεση πριν από τους δυο τελευταίους αγώνες, όπου οι βαθμοί θα μετράνε διπλοί.
Την Παρασκευή οι οδηγοί θα κάνουν τις τελευταίες δοκιμές, ενώ το πρωινό του Σαββάτου (30/08) θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά και η Superpole για τον καθορισμό των θέσεων εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα στην Τσεχία, που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Την Κυριακή, 31 Αυγούστου, το μεσημέρι θα γίνει ο δεύτερος αγώνας.
Η πίστα Autodrom Most είναι απόστασης 4,212χλμ και οι οδηγοί θα κληθούν να κάνουν 17 γύρους σε κάθε αγώνα.
Σημειώνεται ότι οι δυο αγώνες του Σαββατοκύριακου θα προβληθούν για πρώτη φορά στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε μαγνητοσκόπηση από τον Alpha Κύπρου. Στις 00:00πμ της Κυριακής θα προβληθεί ο αγώνας του Σαββάτου και την ίδια ώρα τη Δευτέρα θα μεταδοθεί ο αγώνας της Κυριακής.
Πλατινένιος Χορηγός του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, η Panayiotides Gifts, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.
