Γενικά

15 Sep, 2020 Ώρα 11:34

Eπόμενη συνάντηση για το Motorace Track Day 2020 στις 4/10 στην Πίστα της Άχνας

Thumbnail

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής όπως έχουν ανακοινωθεί από τις αρμόδιες αρχές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με συνεννόηση με την διεύθυνση της πίστας θα φροντίσουμε όπως τηρηθούν αυστηρά καθ΄ όλη την διάρκεια της συνάντησης!

Close

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα στον πιο κάτω σύνδεσμο για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης.

www.motorace.com.cy/trackday

Close

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους οποίους θα παρευρεθούν να τηρήσουν ευλαβικά τους κανόνες αποστασιοποίησης για την προστασία όλων των παρευρισκόμενων.

Σας περιμένουμε όλους για μια μέρα γεμάτη ταχύτητα κάνοντας αυτό που αγαπάμε περισσότερο, οδηγώντας τις μοτοσυκλέτες μας.

Close

 

 

Motorace Track Days are back to the post COVID-19 era! Join us for an unforgettable day full of speed and fun!

Taking into account the safety and health rules as submitted by the authorities, we would like to inform you that in consultation with the track management team, we will ensure that they are strictly applied throughout the meeting!

We invite all interested parties & individuals to register by filling out the form at the link below to better organize the meeting.

www.motorace.com.cy/trackday

24 Sep, 2020 Ώρα 23:21

Achna Speedway – Προπόνηση Drift την Παρασκευή και διπλός αγώνας το Σαββατοκύριακο

Thumbnail

Αυτό το τριήμερο η πίστα μας θα είναι απασχολημένη προσφέροντας άφθονο drift στους οδηγούς της και στους θεατές που θα βρεθούν εκεί μαζί μας. 

Close

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 18:00 οι οδηγοί Drift θα μπορούν να προπονηθούν κανονικά στη πίστα. 

Το Σαββατο και την Κυριακή 26/27 Σεπτεμβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει το διπλό αγώνα του πρωταθλήματος Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα εδώ.

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ αν ενημερώνατε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.