Γενικά

10 Jun, 2021 Ώρα 09:36

Εσύ είδες το καινούργιο αγωνιστικό της Tornado Racing;

Thumbnail

Όπως ξέρετε τα παιδιά εκεί στη Tornado Racing δεν αστειεύονται και όπως απέδειξαν στη πίστα το έχουν και με το παραπάνω.

Close

Η ομάδα μας κρατάει συνέχως ενήμερους για όλες τις κατεργαρίες της μέσω του Facebook Page τους αλλά και από το instagram.

Είδαμε φυσικά το περιβόητο "βοηθητικό" Hondaκι να σπάζει για ακόμη μια φορά τους χρόνους της κατηγορίας του στον τελευταίο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack με οδηγό τον Μιχάλη Μυλωνά. Δείτε το βιντεάκι απο τον αγώνα.

Close

 

Close

 

Μετά τον αγώνα η ομάδα έβαλε μπροστά για την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου της Project. Το Lancer Evolution που απέκτησαν και ετοιμάζουν είναι ένα από τα πιο σοβαρά Time Attack Projects των τελευταίων 10 ετών. Μιας και το Project λοιπόν είναι κοντά στην ολοκλήρωση του η ομάδα πούλησε το Honda Integra για δώσει όλη την προσοχή στο Lancer Evolution. Να αναφέρουμε φυσικά ότι πέρασε στα χέρια της HP Motorsports.

 

 

Τις τελευταίες μέρες η ομάδα ανεβάζει βιντεάκια μέσα από τα οποία μπορούμε να δούμε τα καλούδια τα οποία πρόσθεσαν στο καινούργιο αυτοκίνητο. Την εγκατάσταση των προιόντων όπως και γενικά την επίβλεψη του όλου project έχει η Red Scorpion Garage! Στα βίντεο που θα δείτε πιο κάτω θα διακρίνετε εύκολα την ανάρτηση της Nitron, τις ζάντες αλουμινίου από την Rays Engineering, φρένα της Alcon και άλλα πολλά!

 

 

 

 

Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα μας έδωσε και ένα βίντεο με το αυτοκίνητο να βρίσκεται σε δυναμόμετρο για πρόγραμμα και δυναμομέτρηση. Όπως έχουμε μάθει την αγωνιστική μηχανή συνοδεύει ένα Turbo GTX3076R GEN II με custom ελεύθερη εξάτμιση. Το αυτοκίνητο στα τελευταία του περάσματα έγραψε 604 ίππους τροχό. 

 

 

Ανυπομονούμε λοιπόν να το δούμε "ντυμένο" με το bodykit που του αξίζει στα χρώματα της Tornado Racing Team η οποία είναι μια συνεργασία της δικής μας Digital Tree και της Naga! Δεν θα λείπουμε φυσικά και απο την πρώτη του δοκιμή στην πίστα της Άχνας. Stay Tuned.

 

23 Jun, 2021 Ώρα 11:17

Achna Speedway 26-27 Ιουνίου – Open Track Day το Σάββατο, Bike Day την Κυριακή!

Thumbnail

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο έρχετε στην πίστα της Άχνας. Το Σαββάτο η πίστα θα είναι ανοικτή για όσους θέλετε να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00.

Close

Την Κυριακή 27 Ιουνίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον αγώνα Road Racing της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας όπως και ακόμη ένα μεγάλο Motorace Track Day. Μια μέρα αφιερωμένη στη μοτοσικλέτα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!