Γενικά

22 Mar, 2021 Ώρα 11:08

H Digital Tree σε συνεργασία με την εταιρεία NAGA παρουσιάζει την δική τους αγωνιστική ομάδα

Thumbnail

Εδώ και καιρό η Digital Tree δείχνει την αγάπη της για τον χώρο του αυτοκινήτου υποστηρίζοντας έμπρακτα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μην ξεχνάμε φυσικά ότι μέσω της ιδίας γεννήθηκε και η STS Events η οποία διαχειρίζεται την Achna Speedway και διοργανώνει πολλούς αγώνες στα διάφορα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σε συνεργασία λοιπόν με την εταιρεία Naga (για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ) γεννιέται η Tornado racing Team

Close

 

 

Η ομάδα υπό το όνομα Tornado Racing Team  διαθέτει τα εξής αυτοκίνητα: ένα μοναδικό, υπερσύγχρονο αυτοκίνητο EVO, το οποίο κατασκευάζει η εξειδικευμένη ομάδα Red Scorpion, καθώς και άλλα 2 δοκιμαστικά αυτοκίνητα - ένα fully race prepped Honda Integra και ένα ελαφρώς τροποποιημένο μαύρο Renault Clio RS. Test drivers οι CEOs των δύο εταιρειών, Θεόδωρος Μίτλετον και Μιχάλης Μυλωνάς, τους οποίους ένωσε το κοινό πάθος για το άθλημα. 

 

Close

 

Τα αυτοκίνητα της Tornado Racing Team θα λαμβάνουν μέρος σε εθνικά πρωταθλήματα  στην Achna Speedway (Τime Αttack), σε αγώνες Ανάβασης (Hill Climbing) κ.λπ.

Στόχος της δημιουργίας της Tornado Racing Team, είναι η ενίσχυση του μηχανοκίνητου αθλήματος στην Κύπρο που ελπίζουμε να ξαναζωντανέψει. 

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Tornado Racing Team στο Instagram και Facebook για όλες τις εξελίξεις. 

 

Close

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!