Γενικά

26 May, 2022 Ώρα 16:13

Με 32 συμμετοχές ο 2ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack!

Thumbnail

Επιστρέφουμε λοιπόν με τις συμμετοχές του 2ου αγώνα Time Attack της Κυριακής! 

Close

Χορηγοί του αγώνα και του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts με τα λιπαντικά ENEOS και το School of Automotive Engineering. Μαζί τους ως υποστηρικτής είναι και η H.F. Trust Racing!

 

Close

 

Όπως είχαμε προβλέψει στην κατηγορία RC BE επιστρέφει ο Χρίστος Χατζηγεωργίου με Radical ο οποίος απέναντί του έχει τον Λούκα Χριστοφόρου με Telex. Αναμένουμε σοβαρή μάχη ή οποία ίσως και να μας φέρει στα "δυάρια" της Achna Speedway. Κάτι που έχουμε καιρό να δούμε!

Close

 

 

Στην Open Ο Μιχάλης Μυλωνάς με Lan EVO κυνηγώντας τον καλύτερο χρόνο της πίστας σε αυτοκίνητα παραγωγής θα έχει απέναντί του τους Μιχάλη Μιχαήλ με Mazda RX7 και τον Ρένο Περικλέους με το θηριώδες Honda Civic!

 

 

Στην RC E2 Ο Γιώργος Αρτεμίου θα προσπαθήσει να ανεβάσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά με τους Χάρη Πέρικκο, Αργύρη Μπέλλου και Κυριάκο Κουδούνια να διεκδικούν θέση στο βάθρο!

Στην RC E1 ο Αβράμης Αβραάμ θα κυνηγήσει τον καλύτερο του προσωπικό χρόνο όπως επίσης και η Μαρία Χατζηγεωργίου. Στην κατηγορία θα δούμε επίσης και τους Ιωάννη Καδή και Μιχάλη Θεοδοσίου!

 

 

 

 

Στην RC S1 ο Μάριος Μαυρίδης θα είναι αντιμέτωπος με τον Στέλιο Κυθρεώτη. Μεταξύ τους στον προηγούμενο αγώνα είχαν διαφορά εκατοστών του δευτερολέπτου! Για να δούμε ποιός θα πάρει την πρώτη θέση στη κατηγορία αυτή τη φορά.

 

 

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία ακόμη περισσότερων πολιτικών αυτοκίνητων όπου σε 4 κατηγορίες συγκεντρώθηκαν συνολικά 17 συμμετοχές.

 

 

 

 

Δείτε τις υπόλοιπες συμμετοχές εδώ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί.

Ο αγώνας γίνεται πάντα με την υποστήριξη της STS Events, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από κάθε μεγάλη διοργάνωση του αυτοκινήτου στο νησί μας.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το car.com.cy και το onlyracingcy.com

 

04 Aug, 2022 Ώρα 17:40

Achna Speedway 6-7/8: Open Track day weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Αυγούστου για Open Track Day από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο μας open track day πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η πίστα θα είναι κλειστή από τις 13 μέχρι και τις 26 Αυγούστου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.