Γενικά

17 Dec, 2019 Ώρα 11:18

Με επιτυχία έκλεισε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2019 (Βαθμολογίες Πρωταθλήματος)

Thumbnail

Με τον διπλό αγώνα στον Άγιο Τύχωνα ολοκληρώθηκε ένα επεισοδιακό πρωτάθλημα μέσα από το οποίο μάθαμε πολλά. Είδαμε ποιοι εκτιμούν τους κόπους των εμπλεκομένων, οδηγών και ομάδων, αλλά και ποιοί ΔΕΝ. Η υποστήριξη φυσικά ήταν μεγάλη και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν άφησαν το πλευρό μας καθ' όλη τη διάρκεια της προσπάθειας!

 

 

Close

 

Όταν υπάρχει θέληση και συνεννόηση, όλα μπορούν να γίνουν. Ο τελευταίος διπλός αγώνας ανάβασης στον Άγιο Τύχωνα ήταν πιο σημαντικός από μια απλή διαδικασία αγώνα: Απέδειξε πως αυτός ο θεσμός έχει μέλλον, εφόσον αυτοί που αποφασίζουν, τον αφήσουν να αναπτυχθεί όπως του αρμόζει. Με την οργάνωση λοιπόν της Λέσχης Αυτοκινήτου Λάρνακας και την στήριξη της STS Events, είχαμε έναν εκπληκτικό αγώνα με τους οδηγούς να προσφέρουν το θέαμα που περιμέναμε. 

Close

 

 

Close

 

Χορηγός του αγώνα ήταν η εταιρεία Psaltis Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.  

Υποστηρικτές η εταιρεία Toolwarehouse, η STS Events και η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού.  

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των δύο αγώνων στον Άγιο Τύχωνα.

Δείτε τις τελικές βαθμολογίες του Πρωταθλήματος εδώ.

 

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τον Car Addict. Απολαύστε ακόμη περισσότερες από διάφορους φωτογράφους στο γκρουπ μας στο facebook.

 

09 Jul, 2020 Ώρα 19:33

Time Attack 2020 Round 2 αυτή την Κυριακή στην Achna Speedway (Συμμετοχές)

Thumbnail

Έτοιμο το Time Attack Club Cyprus και η Achna Speedway για τη διοργάνωση του 2ου γύρου του παγκύπριου πρωταθλήματος Time Attack. 28 δυνατές συμμετοχές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν για ακόμη μια φορά ενάντια στα ρολόγια της πίστας με τις θερμοκρασίες του νησιού μας να κάνουν το έργο τους ακόμη πιο δύσκολο.

Close

Οι μάχες αναμένονται να είναι πολύ δυνατές αν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα όπου όλοι έπαιζαν με τα εκατοστά των δευτερολέπτων. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 4 το απόγευμα. Φυσικά μετά απο τις τελευταίες ανακοινώσεις η πίστα θα μπορεί φυσικά να δεχθεί και θεατές. 

Close

Ευχόμαστε να σας δούμε εκεί!

Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Toolwarehouse, τα ελαστικά Achilles και η STS Events.

Close

Χορηγός επικοινωνίας το Car.com.cy και το Onlyracingcy.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.