Γενικά

10 Dec, 2019 Ώρα 12:04

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Νέα συνάντηση με στόχο την επίλυση των προβλημάτων

Thumbnail

Μετά και από τις τελευταίες συναντήσεις που έχουν πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΚΟΑ με τους οδηγούς Ράλι και Autocross (ταχύτητας) και ο πρώην πρόεδρος της ΚΟΑ μαζί με τον Μανώλη Κουλουμά έχουμε διαπιστώσει ότι οι αθλητές έχουν απογοητευθεί μιας και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική κατεύθυνση ως προς την ανάκαμψη του αθλήματος.

Close

Ως εκ τούτου ο Άνδρος Αντωνίου, ο Χρίστος Πολυκάρπου και ο Γιώργος Παντελίδης σαν εμπλεκόμενοι και φίλοι του αθλήματος, καλούν σε συνάντηση την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου η ώρα 19:30 στο κέντρο OASIS στην Χοιροκοιτία όλους τους οδηγούς, συνοδηγούς, εμπλεκόμενους και φίλους του αθλήματος.

Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι η διαφάνεια και η καταπολέμηση της πόλωσης των αθλητών που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν συνεχώς, η παράθεση εισηγήσεων που αφορούν την ανάκαμψη του Κυπριακού Motorsport καθώς και η απάντηση ερωτήσεων σχετικά με απορίες που τυχών να υπάρχουν σχετικά με τις παραιτήσεις τους από το ΔΣ της ΚΟΑ.

Close

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν έχει ούτε κόμματα ούτε παρατάξεις!

Close

Κανένας δεν πολεμά κανέναν για να εξυψώσει κάποιον άλλον και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε όλοι να επιδιώκουμε και να στηρίζουμε. Ο αγώνας που γίνεται από πλευράς όλων όσων αγαπούν την ενότητα του Motorsport είναι καθαρά για την ανέλιξη του και ΜΟΝΟ!

Και όλοι όσοι αγαπάνε αυτή την ενότητα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι ΜΟΝΟ ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε το κυπριακό Motorsport στον βαθμό που του αξίζει να είναι και ότι για εμάς που το αγαπάμε, το Κυπριακό Motorsport είναι πάνω από όλα.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη μιας και το μήνυμα ενότητα που πρέπει να δώσουμε σε όλους είναι ξεκάθαρο και αδιαμφησβήτητο.  

07 Aug, 2020 Ώρα 11:28

Achna Speedway – Ανοιχτή το Σάββατο 8 Αυγούστου για track day

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 8 Αυγούστου για track day αυτοκινήτων Drift και Time Attack από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι. Δεν θα υπάρχει session για μοτοσικλέτες.

Close

*On Saturday Track will be open for track day (Cars Only) from 8:00 till 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Παρακαλώ ενημερώνετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Close