Γενικά

25 May, 2021 Ώρα 20:22

MVP ο Ευτύχιος Έλληνας για την Lechner Racing στο Μονακό!

Thumbnail

Όπως είδατε από τις προηγούμενες μας ανακοινώσεις ο Ευτύχιος Έλληνας έτρεξε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον πρώτο αγώνα του Porsche Mobil 1 Supercup ο οποίος διεξήχθη στο Μονακό παράλληλα με τον αγώνα της Formula 1.

Close

 

 

Η πίστα στην οποία διεξήχθη ο αγώνας αποτελεί μέλος της "Αγίας Τριάδας" του μηχανοκίνητου αθλητισμού μαζί με τα 500 μίλια της Ινδιανάπολης και τις 24 ώρες του Les Mans. Οι στενοί δρόμοι με τις μπαριέρες να καραδοκούν δίπλα από τα αυτοκίνητα στο χιλιοστό, δίνουν αίγλη και κύρος στον αγώνα και ειδικά στον οδηγό που θα καταφέρει να βγει νικητής μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη διαδρομή, η οποία αποτελείται από του δημόσιους δρόμους του Πριγκιπάτου, που περνούν δίπλα από τη θάλασσα με το κοσμοπολίτικο λιμάνι και τα υπερπολυτελή, γεμάτα ιστορία ξενοδοχεία. Οι ιδιαιτερότητες της πίστας και του αγώνα εν γένει κάνουν ουσιαστικά αδύνατη την πρόβλεψη για το Μονακό.

 

Close

 

Στο Μόντε Κάρλο, άλλωστε, μπαίνουν περισσότεροι παράγοντες στην εξίσωση, καθώς η οδηγική ικανότητα μπορεί να αντισταθμίσει πιθανά μειονεκτήματα του αυτοκινήτου. Αυτός είναι ο λόγος που οι οδηγοί τραβούν πάνω τους τα βλέμματα, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα των αυτοκινήτων τους.

 

 

Ο αγώνας του Σαββατοκύριακου ήταν πραγματικά χαοτικός και σε κάποιες περιπτώσεις καταστροφικός για κάποιες ομάδες. Η ομάδα της Lechner Racing ήταν μια από αυτές που είχαν την ατυχία να έχουν ένα δύσκολο αγώνα. Ξεκινώντας από το ατύχημα του Nicolas Misslin, ο οποίος κάνοντας μια εκπληκτική εκκίνηση και προσπερνώντας μέσα στο πρώτο γύρο του αγώνα 9 αυτοκίνητα, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στις προστατευτικές μπαριέρες βγαίνοντας απευθείας knock out. Στη συνέχεια και μετά από αρκετές κίτρινες σημαίες με το safety car να βρίσκεται συνέχεια στην πίστα για 15+ γύρους η ομάδα έχασε στον προτελευταίο γύρο τον Ayhancan Guven από την 5η θέση μετά από πρόβλημα που παρουσίασε το αυτοκίνητο του. 

 

 

Ο Tio ξεκίνησε τον αγώνα από την 9η θέση και μέσα σε όλο αυτό τον πανικό κατάφερε να ανεβεί και να κρατηθεί στην 8η θέση παλεύοντας πραγματικά ακόμη και με οδηγούς πιο αργούς από τον ίδιο λόγο των ιδιαιτεροτήτων της πίστας. Άσε που κατάφερε να εκτοξεύσει σε μια φάση το όχημα του πάνω στα κράσπεδα της πίστας κερδίζοντας τις εντυπώσεις των παρουσιαστών κατα τη διάρκεια του αγώνα. Όσοι παρακολουθήσαμε τον αγώνα τους ακούσαμε να μιλούν έκπληκτοι για το κατόρθωμα του. Έτσι λοιπόν κέρδισε πολύτιμους πόντους για την ομάδα της Lechner Racing αλλά και τις εντυπώσεις όσων είδαν τον αγώνα.

 

 

Θυμίζουμε φυσικά ότι είναι και ο πρώτος αγώνας στον οποίο τρέχει με τους νέους του χορηγούς! Τις δικές μας Digital Tree και NAGA - The Social Investing Network!

 

 

Ο επόμενος αγώνας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Porsche Mobil 1 Supercup θα διεξαχθεί στην Γαλλία στην πίστα Paul Ricard στις 25-27 Ιουνίου.

 

 

 

23 Jun, 2021 Ώρα 11:17

Achna Speedway 26-27 Ιουνίου – Open Track Day το Σάββατο, Bike Day την Κυριακή!

Thumbnail

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο έρχετε στην πίστα της Άχνας. Το Σαββάτο η πίστα θα είναι ανοικτή για όσους θέλετε να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00.

Close

Την Κυριακή 27 Ιουνίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον αγώνα Road Racing της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας όπως και ακόμη ένα μεγάλο Motorace Track Day. Μια μέρα αφιερωμένη στη μοτοσικλέτα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!