Γενικά

12 Oct, 2021 Ώρα 09:33

Νικητής και πάλι ο Γιάννης Καπετάνιος στο αγώνα Πρωταθλήματος Αναβάσεων στον Άγιο Τύχωνα

Thumbnail

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2021 by Psaltis Autoparts / ENEOS Motor Oil συνεχίστηκε με τον αγώνα στον Άγιο Τύχωνα – Αρμενοχώρι. Μια άψογη διοργάνωση του Σωματείου Cydra υπό την καθοδήγηση του Πάμπου Λαού της Λέσχης Λάρνακας αλλά και βοήθειας από φίλους της Λέσχης Λεμεσού, χωρίς παρατράγουδα και καθυστερήσεις, όπου οι θεατές απόλαυσαν δυνατές συμμετοχές.

Close

 

eneos

Close

 

Στην κατηγορία Ε2 ο Γιάννης Καπετάνιος έδειξε την ανωτερότητα του καταλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά την 1η θέση γενικής.

Close

2ος γενικής ήταν ο Στέλιος Σάββα με το Mazda MX5 με μόλις 5 χιλιοστά διαφορά από τον 3ο γενικής που ήταν ο Αβράμης Αβραάμ με το γνωστό Nissan Pulsar. Ο Αβραάμ κέρδισε παράλληλα και την κατηγορία RCE1.

 

 

 

 

4ος Γενικής ήταν ο Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος οδήγησε στο όριο το Silvia του. Στην 5η θέση γενικής και πρώτος στην κατηγορία RCS2 ήταν ο Φώτος Φωτιάδης και στην 6η θέση ήταν ο Νικόλας Κωνσταντίνου με συνοδηγό τον Νικόλα Ψύλλο οι οποίοι εντυπωσίασαν με το Mitsubishi Galant VR4.

 

 

Ο Χρίστος Πεγιάζης τερμάτισε στην 7η θέση γενικής αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις ενώ ο «φρέσκος μπαμπάς» Χρήστος Πολυκάρπου ήταν 8ος γενικής αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για την κατηγορία RCS2 καθώς και στην 2WDS, όπου προηγείται.

9ος γενικής ήταν ο Στέφανος Αυγουστή που έτρεχε με το πανέμορφο Golf ενώ στη 10η θέση και πρώτος στην RCS1 ήταν ο Νίκος Σπύρου με το πολύ γρήγορο Honda του.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ.

Ο επόμενος αγώνας, τελευταίος της χρονιάς, θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου.

Χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts / ENEOS Motor Oil.

Βασικός υποστηρικτής του πρωταθλήματος, παρά τις δυσκολίες λόγω των αυξημένων κοστολογίων των αγώνων, είναι η εταιρεία STS Events, η οποία έδωσε ζωή σε αυτό τον θεσμό και τον κρατάει ζωντανό.

Τον αγώνα στήριξε επίσης η επερχόμενη μεγάλη έκθεση Boyz Stuff Show η οποία διοργανώνεται φέτος στις 20 – 21 Νοεμβρίου στη Λευκωσία και θα φιλοξενήσει αρκετά από τα αυτοκίνητα των πρωταγωνιστών του Πρωταθλήματος Αναβάσεων αλλά και όλου του φάσματος των αγώνων..

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το car.com.cy και το onlyracing cy.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πάμπο Λαό και στην ομάδα του που στήριξαν και διοργάνωσαν αυτό τον αγώνα.

 

22 Oct, 2021 Ώρα 09:03

Time Attack Championship by Psaltis Autoparts - ENEOS Motor Oil – Πανικός την Κυριακή 24 Οκτωβρίου! (συμμετοχές)

Thumbnail

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 4ος αγώνας Πρωταθλήματος Time Attack by Psaltis Autoparts - ENEOS Motor Oil που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου με το Time Attack Club ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Achna Speedway by STS Events!

Close

 

 

Την μάχη των μαχών θα έχουμε σε απόλυτους χρόνους με δύο νέες εμφανίσεις, αυτή του Λούκα Χριστοφόρου (Τζίκλα) με το νέο αγωνιστικό Talex, του Μιχάλη Μυλωνά της Tornado Racing Team με το EVO Project και του Ρένου Περικλέους με το γνώριμο μας Honda!

Παράλληλα, πολλές και δυνατές είναι και οι συμμετοχές στις υπόλοιπες κατηγορίες, γεγονός που καθιστά την κυριακάτικη μας βόλτα στην Achna Speedway «a must»!

Close

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10πμ και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 2.30μμ.

Μέγα Χορηγός του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Time Attack είναι η εταιρεία Psaltis Auto parts με τα λιπαντικά ENEOS.

Close

Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη της STS Events και του Boyz Stuff Show που έρχεται στις 20 – 21 Νοεμβρίου!

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το car.com.cy και το onlyracingcy.com

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πίστα και το Time Attack Club θα τηρήσουν όλα τα τρέχοντα μέτρα κατά της πανδημίας.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

Δείτε το αυτοκίνητο του Χριστοφόρου εδώ.

Δείτε το εντυπωσιακό Evo της Tornado Racing Team εδώ.