Γενικά

11 Dec, 2019 Ώρα 22:56

Ο Ρόσι οδήγησε F1 και ο Hamilton... μοτοσικλέτα MotoGP

Thumbnail

Στην πίστα Ricardo Tormo βρέθηκαν σήμερα οι Valentino Rossi και Lewis Hamilton με σκοπό να ανταλλάξουν οχήματα και να οδηγήσουν κάτι διαφορετικό από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει.

Close

_

 

Close

Τι δήλωσε ο Hamilton για τον Rossi

Ο Ιταλός σταρ βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Mercedes W08, του μονοθέσιου της γερμανικής ομάδας από το 2017, ενώ ο Hamilton οδήγησε τη Yamaha YZR-M1 που οδήγησε φέτος στο πρωτάθλημα ο Rossi.

Close
«Είναι φοβερό να βλέπεις έναν θρύλο όπως είναι ο Valentino στο μονοθέσιο.

Είμαι ενθουσιασμένος για εκείνον. Μου θυμίζει την δική μου πρώτη φορά σε μονοθέσιο F1. Όταν βλέπεις όλη την ομάδα γύρω σου, είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό,» δήλωσε ο Hamilton.

_

 

Φοβερή εμπειρία

Από την πλευρά του ο Rossi τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν φοβερή ευκαιρία για μέρα η οδήγηση της W08. Έχω οδηγήσει μονοθέσιο F1 στο παρελθόν, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Ειλικρινά, εντυπωσιάστηκα από το αυτοκίνητο και τον χειρισμό του, καθώς με την ομάδα της Mercedes-AMG Petronas, που ήταν εξαιρετικοί στη συνεργασία.

Ήταν πολύ δεκτικοί και με έκαναν να νιώσω οικεία με το αυτοκίνητο πολύ εύκολα. Αν μπεις στον ρυθμό, μπορείς να αρχίσεις να πιέζεις. Ήταν μεγάλη χαρά μου αυτό. Δεν ήθελα να τελειώσει η μέρα.»

_

24 Sep, 2020 Ώρα 23:21

Achna Speedway – Προπόνηση Drift την Παρασκευή και διπλός αγώνας το Σαββατοκύριακο

Thumbnail

Αυτό το τριήμερο η πίστα μας θα είναι απασχολημένη προσφέροντας άφθονο drift στους οδηγούς της και στους θεατές που θα βρεθούν εκεί μαζί μας. 

Close

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 18:00 οι οδηγοί Drift θα μπορούν να προπονηθούν κανονικά στη πίστα. 

Το Σαββατο και την Κυριακή 26/27 Σεπτεμβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει το διπλό αγώνα του πρωταθλήματος Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα εδώ.

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ αν ενημερώνατε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.