Γενικά

13 Jul, 2020 Ώρα 17:40

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack Round 2: Γρηγορότερος όλων ο Χριστοφόρου – Ανατροπές στις Street κατηγορίες

Thumbnail

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο δεύτερος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack. Παρά την αφόρητη ζέστη, οι οδηγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να προσφέρουν το καλύτερο θέαμα. 

Close

Γρηγορότερος όλων ήταν και πάλι ο Λούκας Χριστοφόρου της RS OPEN ο οποίος, αν και μακριά από το προσωπικό του ρεκόρ, κατάφερε να ανοίξει μια απόσταση ασφαλείας την οποία δεν μπόρεσε να πλησιάσει κανένας. 

 

Close

Δεύτερος πιο γρήγορος της ημέρας, πρώτος στην RCE1 και πρώτος στην RCE 2WD ήταν ο Άθως Μιχαηλάς ο οποίος μας εντυπωσίασε πραγματικά με το τέμπο και τα περάσματα του. 

Close

 

 

Την τριάδα των γρηγορότερων συμπλήρωσε ο Χρίστος Παναγιώτου Πικκής ο οποίος ήταν και ο νικητής της κατηγορίας RCE2 για ακόμα μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

 

 

Στις κατηγορίες των πολιτικών τώρα είχαμε πολύ ωραίες μάχες καθώς και ρεκόρ.

Γρηγορότερος όλων αύτη τη φορά ήταν ο Λούκας Καρεκλάς ο οποίος ήταν φανερά ανεβασμένος στο πρώτο σκέλος των επίσημων χρονομετρημένων και με ένα ιπτάμενο πέρασμα κατάφερε να ανοίξει μια απόσταση ασφαλείας από τους αντιπάλους του.

 

 

Δεύτερος πιο γρήγορος ήταν ο Κωνσταντίνος Κάκας με το μοναδικό VW Golf της διοργάνωσης ο οποίος, αν και είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στα τετρακίνητα της κατηγορίας, εντούτοις κατάφερε με μια πολύ μικρή διαφορά να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς της δεύτερης θέσης.

 

 

Τρίτος πιο γρήγορος ήταν ο Ανδρόνικος  Κοζάκος ο οποίος αν και έδειχνε να ταλαιπωρείτε με την ανάρτηση του , το πάλεψε μέχρι τέλους. 

 

 

Στις Street κατηγορίες πρωταγωνίστησε για ακόμα μια φορά ο πρωτοεμφανιζόμενος Κωνσταντίνος Ιωάννου ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος την καλή του επίδοση και έχει ανεβάσει τον πήχη της S4 πάρα πολύ ψιλά.

 

 

Στην S3 είχαμε ρεκόρ κατηγορίας και δεύτερη συνεχόμενη νίκη από την Μαρία Χατζηγεωργίου η οποία, με χρόνο 1:17,356, είναι και επίσημα η πιο γρήγορη κοπέλα στην Κύπρο.

 

 

Το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά ενώ ο τρίτος αγώνας αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός – επεισοδιακός μιας και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτε σε καμία κατηγορία και κανένας δεν έχει σκοπό να χαριστεί σε κανένα. 

Εμείς με την σειρά μας θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο συμβούλιο του Time Attack Club Cyprus όπως και στην ομάδα της Achna Speed Way by STS Events για την πολύ καλή δουλεία που έκαναν παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν την Κυριακή στην Achna SpeedWay. 

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και τις ομάδες τους που έλαβαν μέρος σε αυτό τον αγώνα και που διαχειρίστηκαν την ζέστη με τόσο καλό τρόπο χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2020 όπου θα γίνει πραγματικά πόλεμος.  

Δείτε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες από τα παιδιά της Pits Direct 

 

 

Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Toolwarehouse, τα ελαστικά Achilles και η STS Events.

Χορηγός επικοινωνίας το Car.com.cy και το Onlyracingcy.

07 Aug, 2020 Ώρα 11:28

Achna Speedway – Ανοιχτή το Σάββατο 8 Αυγούστου για track day

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 8 Αυγούστου για track day αυτοκινήτων Drift και Time Attack από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι. Δεν θα υπάρχει session για μοτοσικλέτες.

Close

*On Saturday Track will be open for track day (Cars Only) from 8:00 till 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Παρακαλώ ενημερώνετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Close