Γενικά

17 Oct, 2019 Ώρα 15:42

Πρωτάθλημα Αναβάσεων by EKO – 28 συμμετοχές και πολύ θέαμα στις Πλάτρες στις 20 Οκτωβρίου (λίστα συμμετοχών)

Thumbnail

Συνέχεια λοιπόν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων by EKO με τον πολυαναμενόμενο αγώνα των Πλατρών! Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος θα «κελαηδήσουν» στις Πλάτρες τα αναβασιάρικα αγωνιστικά και όχι μόνο.

Close

 

 

Το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μεγάλο και θεωρείται δεδομένο ότι το χωριό θα κατακλυστεί από θεατές. Μια μεγάλη φιέστα για το μηχανοκίνητο αθλητισμό!

Για τους φίλους που θέλουν να παρευρεθούν στον Αγώνα του Πρωταθλήματος Ανάβασης By EKO στις Πλάτρες ο καιρός δείχνει αίθριος.

Close

 

 

-Αν έρχεστε απο Λεμεσό μετά την Τριμίκλινη στρίψτε αριστερά πρός Πέρα Πέδι και ακολουθήστε το δρόμο πρός Πάνω Πλάτρες μέσα από τις Κάτω Πλάτρες.

-Απο Λευκωσία ερχόμενοι απο Τρόοδος στρίψτε δεξιά μετά τις ιδιωτικές κατοικίες (Ψηλό Δέντρο) και ακουλουθήστε τις πινακίδες. 

 

 

Close

 

Όλα έτοιμα λοιπόν για την αναβαση Πλατρών! Η ομάδα της Λέσχης Λεμεσού σε συνεργασία με την ομάδα της STS Events έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για να μπορέσουμε να δούμε ένα πολύ θεαματικό αγώνα με πολύ δυνατές συμμετοχές.

Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 9 το πρωί με τα δοκιμαστικά και στις 10 με τις κανονικές διαδρομές. Aναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 3μμ. Η απονομή θα γίνει στην πλατεία του χωριού όπου θα βρίσκονται και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα για να τα θαυμάσουν οι θεατές.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

 

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι η EKO με την EKO Racing 100.

Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Psaltis Autoparts, η Toolwarehouse και το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy της Digital Tree και το Only Racing Cy!

 

29 Sep, 2020 Ώρα 14:55

Achna Speedway – Open Track day Πέμπτη και Σάββατο! Motorace Track Day την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου (κατόπιν επικοινωνίας) και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00. 

Close

Τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει το Motorace Track Day!

 

Close

Συγκεκριμένα:

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου (Thursday October 1st)

9:00-18:00 Open Track Day (Κατόπιν επικοινωνίας)

Είναι σημαντική η επικοινωνία μαζί μας για το track day της Πέμπτης. It's important to contact us if you are interested for the track day!

Close

 

Σάββατο 3 Οκτωβρίου (Saturday October 3rd)

9:00 - 18:00 Open Track Day - Drift Only @ Parking Area

 

Κυριακή 4 Οκτωβρίου (Sunday October 4th)

9:00 - 18:00 Motorace Track Day

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση (ειδικά για την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου) αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.