Γενικά

26 Oct, 2019 Ώρα 10:21

Πρωτάθλημα Time Attack by EKO: Δείτε τις συμμετοχές του 4ου αγώνα!

Thumbnail

Έτοιμο το Time Attack Club Cyprus να υποδεχτεί τους οδηγούς για τον 4ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack By EKO στην Achna Speedway. 

Close

 

 

Ο πρότελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος θα κρίνει πολλά. Οι αθλητές καλούνται να οδηγήσουν στις ασφαλείς συνθήκες της πίστας και είθε ο γρηγορότερος να κερδίσει.

 

Close

 

Την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, έλατε μαζί μας στην πίστα της Άχνας για να απολαύσετε γρήγορα περάσματα από αγωνιστικά και πολιτικά αυτοκίνητα. Πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες οι οποίες διαγωνίζονται με ένα και μοναδικό στόχο: Τον απόλυτο χρόνο στη κατηγορία τους. 

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

 

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack είναι η EKO με την EKO Racing 100.

Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και το Toolwarehouse.

Close

Υποστηριxτές είναι επίσης το Intercollege Autoworks, το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show 2019 όπως και το Only Racing Cy The Petrolheads Place.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy , η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου της Κύπρου και ο Όμιλος στον οποίο ανήκει, η  Digital Tree

Promoter του πρωταθλήματος και βασικός υποστηριχτής του θεσμού είναι βέβαια η STS Events.

 

02 Jul, 2020 Ώρα 12:32

Achna Speedway – Open Track Day για το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου!

Thumbnail

English text follows

Close

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο, 4 Ιουλίου από τις 9πμ μέχρι τις 6.00μμ για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους ή την μοτοσικλέτα τους στο Open Track Day. (Drift θα μπορούν να κάνουν ΜΟΝΟ στον μεγάλο χώρο στάθμευσης) 

Την Κυριακή 5 Ιουλίου η πίστα θα είναι ανοιχτή μόνο για αυτοκίνητα. (Drift θα μπορούν να κάνουν στην κανονική πίστα ή στον μεγάλο χώρο στάθμευσης).

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Προσοχή: Μην ξεχνάτε το κράνος σας. Επίσης είναι σημαντικό οι οδηγοί αγωνιστικών αυτοκινήτων και οι μοτοσικλετιστές να έρχονται με πλήρη στολή! (Κράνος, γάντια, στολή και μπότες).

Close

 

-Saturday 4th of July

Full Track Day for Bikes and Cars from 9am to 6pm. Drift cars will use the big parking area.

-Sunday 5th of July

Track Day only for Cars from 9am to 6pm. 

Attention: Do not forget your helmets and full uniform (Bikers and Racing Cars)