Γενικά

15 Sep, 2020 Ώρα 15:57

Σχολείο Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσικλέτας τον Οκτώβριο στην Achna Speedway

Thumbnail

Tο γνωστό Σχολείο Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσικλέτας Riding School Θανάσης Χούντρας διοργανώνεται και πάλι στην Κύπρο από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας ΛΗΔΡΑ το Σάββατο 10.10.2020 και την Κυριακή 11.10.2020 από η ώρα 8:00π.μ μέχρι τις 5:00μ.μ, στην πίστα Achna Speedway.

Close

Το Σάββατο θα διεξαχθεί το Riding 1 και το Riding 2. Την Κυριακή θα διεξαχθεί εκ νέου το Riding 2 και το Riding 3.

Το Riding 1 εμπεδώνει στον οδηγό το σωστό «πρόγραμμα» για την οδήγηση μοτοσικλέτας ώστε να οδηγεί σωστά και να είναι ασφαλής.

Close

Το Riding 2 αφορά πιο εξελιγμένη οδήγηση και απευθύνεται σε οδηγούς που έχουν παρακολουθήσει το Riding 1. Περιλαμβάνει εξειδικευμένες ασκήσεις όπως για παράδειγμα άσκηση για την αποφυγή ξαφνικού εμποδίου.

Το Riding 3 αφορά τεχνικές διαχείρισης ακραίων συνθηκών σε σπορ οδήγηση. Το Riding 3 μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι οδηγοί έχουν παρακολουθήσει το Riding 1 και το Riding 2.

Close

Κάθε Riding περιλαμβάνει 5 ενότητες θεωρίας με άμεση πρακτική εξάσκηση υπό τη συνεχή επιτήρηση των εκπαιδευτών.

 

Thanasis

 

Το κόστος συμμετοχής είναι €130 η ημερίδα (κάθε Riding). Για μέλη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας υπάρχει μειωμένη τιμή στα €100 και για μέλη εγγεγραμμένων σωματείων μοτοσικλετιστών στα €120 (νοουμένου ότι οι συμμετοχές αποστέλλονται από το σωματείο).

Το Riding School είναι η μακροβιότερη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1998 από τον γνωστό Έλληνα εκπαιδευτή μοτοσικλέτας κ. Θανάση Χούντρα και συνεχίζει ανελλιπώς μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην Κύπρο οι ημερίδες Riding School διοργανώνονται από το 2005. Η Σχολή απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς μοτοσυκλέτας, έμπειρους και μη, άντρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Την Παρασκευή 9.10.2020, ώρα 7:30μ.μ. στο οίκημα της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας ΛΗΔΡΑ στην παλιά Λευκωσία (οδός Ανδρέα Λουκά 1 – πίσω από την εκκλησία της Φανερωμένης), ο κ. Χούντρας θα παρουσιάσει το πολύ ενδιαφέρον Σεμινάριο με τίτλο Σχολείο Πόλεως - Ασφαλής Οδήγησης στην Πόλη, το οποίο μπορούν να το παρακολουθήσουν ΟΛΟΙ δωρεάν.

Τα Σχολεία υποστηρίζει το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, η Κυπριακή Ακαδημία Μοτοσυκλέτας (Cyprus Motorcycle Academy) και το Make Roads Safe. Χορηγοί: Εταιρεία J.L MOTORACE LTD αντιπρόσωποι μοτοσικλετών ΚΤΜ, Husqvarna, Gas Gas, Indian, Polaris, αξεσουάρ Alpinestars, κρανών Shark, ελαστικών Dunlop και Mitas και λιπαντικών Motorex.

Πληροφορίες και συμμετοχές στο 99 306542.

Τα επόμενα Riding Schools στην Κύπρο έχουν προγραμματιστεί για 5-6 Δεκεμβρίου 2020 και 27-28 Φεβρουαρίου 2021.

 

24 Sep, 2020 Ώρα 23:21

Achna Speedway – Προπόνηση Drift την Παρασκευή και διπλός αγώνας το Σαββατοκύριακο

Thumbnail

Αυτό το τριήμερο η πίστα μας θα είναι απασχολημένη προσφέροντας άφθονο drift στους οδηγούς της και στους θεατές που θα βρεθούν εκεί μαζί μας. 

Close

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 18:00 οι οδηγοί Drift θα μπορούν να προπονηθούν κανονικά στη πίστα. 

Το Σαββατο και την Κυριακή 26/27 Σεπτεμβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει το διπλό αγώνα του πρωταθλήματος Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα εδώ.

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ αν ενημερώνατε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.