Γενικά

10 Jun, 2022 Ώρα 13:03

Στο Brands Hatch για το δεύτερο αγώνα ο Τζιωρτζής

Thumbnail

Συνέχεια στο δυναμικό του ντεμπούτο στο NASCAR WHELEN EURO SERIES θέλει να δώσει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος βρίσκεται στο Brands Hatch της Αγγλίας το οποίο 10-12 Ιουνίου φιλοξενεί το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. 

Close

Στο τιμόνι της Chevrolet Camaro ο Τζιωρτζής ήταν καταιγιστικός στην πρεμιέρα στη Βαλένθια με δύο πρωτιές και δύο pole positions σε ισάριθμες κούρσες, επιδόσεις που θέλει να επαναλάβει στη μόλις 1.929χλμ πίστα προδιαγραφών Indy της Μ. Βρετανίας.

«Θα δώσω για μια ακόμη μια φορά ό,τι έχω και δεν έχω για να διατηρήσω τη δυναμική που απέκτησα μετά τον πρώτο γύρο της σεζόν, να διατηρήσω τη σταθερότητα που δείχνω στο πρωτάθλημα από το 2020 και να βελτιώσω την απόδοση μου, με στόχο ένα ακόμα δυνατό αποτέλεσμα» δηλώνει από την Αγγλία ο Κύπριος οδηγός που αγωνίζεται και φέτος με την κοινοπραξία Academy Motorsports / Alex Caffi Motorsports και την τεχνική υποστήριξη της έμπειρης Petri Corsi Automobili.

Close

Σχετικά με την αρένα όπου θα διαγωνιστούν τα αυτοκίνητα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος NASCAR ο Τζιωρτζής εξηγεί: «είναι πολύ γρήγορη πίστα με γρήγορες συνεχόμενες τεχνικές στροφές που χρειάζονται προσοχή καθώς είναι μικρός ο γύρος και το παραμικρό λάθος κοστίζει σε θέμα χρόνου».

Για την Παρασκευή (10/6) είναι προγραμματισμένα ελεύθερα, επίσημα δοκιμαστικά το απόγευμα ενώ το Σάββατο (11/6) στις 11:45πμ θα γίνουν τα προκριματικά και στις 18:35 η πρώτη κούρσα. Η κούρσα της Κυριακής (12/6) αρχίζει στις 16:10, ώρα Κύπρου.

Close

Τη φετινή συμμετοχή του Βλαδίμηρου υποστηρίζουν η ALCO Filters, το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, το Sana Hiltonia και η Daytona Raceway.

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου θα μεταδίδεται ζωντανά από Kreator.tv, Motorsport.tv, msmotor.tv, facebook.com/EuroNASCAR και στο youtube.com/c/EuroNASCAR. 

 

04 Aug, 2022 Ώρα 17:40

Achna Speedway 6-7/8: Open Track day weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Αυγούστου για Open Track Day από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο μας open track day πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η πίστα θα είναι κλειστή από τις 13 μέχρι και τις 26 Αυγούστου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.