Γενικά

21 Apr, 2023 Ώρα 10:21

Τeaser του Radical Project 25 των 850 ίππων!

Thumbnail

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Radical Motorsport ξεκίνησε το teasing του Project 25, με τη βρετανική εταιρία να δίνει τώρα μια ακόμα φωτογραφία του αυτοκινήτου, που μας δείχνει το εμπρός μέρος του.

Close

Μια άλλη φωτογραφία μας δείχνει το προσκέφαλο με τα ανάγλυφα νούμερα “25” και την carbon επένδυση της πόρτας, με το νέο supercar να διαθέτει αεροδυναμικό σώμα με μεγάλη πίσω αεροτομή και διαχύτη, ενώ υπάρχουν αεραγωγοί και μπροστά από τα πίσω φτερά.

 

Close

 

Το Project 25 δεν θα είναι νόμιμο για χρήση σε δημόσιους δρόμους, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσα σε πίστες. Θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 25 μονάδων, τιμώντας τα 25 χρόνια της Radical Performance. Το αυτοκίνητο θα φορά έναν bi-turbo V6 κινητήρα που θα παράγει 850 άλογα και φέρει αεροδυναμικό σώμα με μεγάλη πίσω αεροτομή και διαχύτη.

Close

 

 

Η βρετανική εταιρεία λέει πως το Project 25 αντλεί έμπνευση από το RXC και η παραγωγή του θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2023, ενώ οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί πριν από το τέλος του έτους

Ο CEO της Radical Motorsport, Joe Anwyll, έχει αναφέρει ότι το Project 25 έχει αποκαλυφθεί στους αντιπροσώπους και τους ειδικούς καλεσμένους της μάρκας σε μια κλειστή εκδήλωση στο Las Vegas.

22 Sep, 2023 Ώρα 12:03

Συγχώνευση των Honda Performance και Honda Racing, σχηματίζοντας τη Honda Motorsports

Thumbnail

Η Honda Racing Corporation (HRC) και η Honda Performance Development (HPD) ανακοίνωσαν από κοινού σήμερα ότι η HPD θα μετονομαστεί, και θα είναι επίσημα γνωστή ως Honda Racing Corporation USA (HRC US), αρχής γενομένης από τη σεζόν του 2024.

Close

Με αυτήν την αλλαγή, η HRC US θα διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στις παγκόσμιες δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Honda, που περιλαμβάνει τη συμβολή της στο πρόγραμμα F1 της εταιρείας.

 

Close

 

Ως μια παγκόσμια οντότητα υπό την ομπρέλα της HRC, οι δύο ανεξάρτητοι αγωνιστικοί βραχίονες της Honda θα συνδυάσουν τη μοναδική τεχνογνωσία και τους πόρους τους για να ενισχύσουν τις δυνατότητες της Honda στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Close

Η HRC έχει έδρα τη Sakura της Ιαπωνίας και η HRC US τη Santa Clarita, στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο 24ωρος αγώνα στη Daytona, που έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Ιανουαρίου του 2024, θα σηματοδοτήσει τον εναρκτήριο αγώνα για τη νέα HRC US, με το Acura ARX-06 να φέρει τα λογότυπα της HRC στο αγωνιστικό του livery.