Γενικά

26 Feb, 2021 Ώρα 10:17

Time Attack Championship 2021 by ENEOS: Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ο πρώτος αγώνας!

Thumbnail

Με την υποστήριξη της Psaltis Autoparts - Eneos Motor Oil ξεκινά φέτος το Παγκύπριο πρωτάθλημα Time Attack. Ο πρώτος αγώνας είναι γεγονός και οι οδηγοί πανέτοιμοι ξανά να τρέξουν ενάντια στα ρολόγια της Achna Speedway!

Close

 

 

Αν και ο Covid19 μας έχει πάρει πίσω γενικά σε πολλά θέματα το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά χωρίς θεατές ευχόμενοι πως απο τον επόμενο αγώνα όλα θα επιστρέψουν στη κανονική τους ροή. Παράλληλα οι οδηγοί επιστρέφουν με νέα projects και σε κάποιες περιπτώσεις αυτοκίνητα τα οποία δημιουργούν νέα κατηγορία στους αγώνες. 

 

Close

 

Βρείτε επίσης τους κανονισμούς που ισχύουν για το 2021 εδώ καθώς και τους κανονισμούς για την κάθε κατηγορία εδώ.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

Χορηγοί επικοινωνίας και φέτος είναι το car.com.cy και το onlyracingcy.com.

Υποστηριχτές η STS EVENTS και η H.F. Trust Racing

Close

Σημειώνουμε ξανά ότι θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα του υπουργείου υγείας για αθλητικά κέντρα εξωτερικού χώρου αρα η πίστα δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει θεατές, ενώ η διοργάνωση καλεί τους συμμετέχοντες να ακολουθούν ρητά τις οδηγίες των υπευθύνων για την ασφάλεια όλων μας.

Καλή αρχή σε όλους!

 

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!