Γενικά

08 Dec, 2021 Ώρα 10:12

Time Attack Championship 2021 by Psaltis Autoparts - ENEOS Motor Oil - The final countdown

Thumbnail

Πέφτει η αυλαία για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack 2021 την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στην Achna Speedway by STS Events. Ένα πρωτάθλημα όπου αναδείχθηκαν νέες συμμετοχές, πολύ δυνατά αυτοκίνητα με πολύ χαμηλούς χρόνους ενώ όπως όλα δείχνουν η χρονιά αναμένεται να κλείσει με παγκύπριο ρεκόρ πίστας όπως επίσης και με πολλά ρεκόρ κατηγοριών.

Close

 

Όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς μιας και οι καιρικές συνθήκες για το Σαββατοκυρίακο προβλέπεται να είναι ίσως οι ιδανικότερες που είχαμε τα τελευταία χρόνια σε αγώνες Time Attack: Χωρίς βροχή και χωρίς την ζέστη να επηρεάζει τις επιδόσεις.

Close

Στα «Big Boyz», ο Ρένος Περικλέους με το πολύ ιδιαίτερο του HONDA EG, ο Μιχάλης Μυλωνάς με το Tornado EVO καθώς και ο Μιχάλης Μιχαήλ με το πανέμορφο του RX7 δηλώνουν ότι σε αυτό τον αγώνα θα δώσουν κάτι παραπάνω από θέαμα στον κόσμο μιας και στόχος τους είναι μόνο ο απόλυτος χρόνος της πίστας και τίποτα λιγότερο.

 

Close

 

Το παρόν τους επίσης ενδέχεται να δώσουν και πολλοί οδηγοί αναβάσεων, ενώ φήμες λένε ότι ένας από αυτούς είναι και ο πρωταθλητής 2021 Γιάννης Καπετάνιος, ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό στην μεγάλη κατηγορία!  

Ωραίες μάχες θα έχουμε σε αυτό τον αγώνα και την κατηγορία RC BE μεταξύ 2 πρωταθλητών. Συγκεκριμένα ο Λουκάς Χριστόφορου με το πολύ ιδιαίτερο TALEX θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναγιώτη Παστού με το ολοκαίνουριο του απόκτημα RADICAL SR3 και σίγουρα και αυτή η μάχη αναμένεται να είναι μια από τις καλύτερες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

 

 

Στις κατηγορίες πολιτικών οχημάτων τα ρεκόρ δεν σταμάτησαν να σπάνε αγώνα με αγώνα ενώ στον τελευταίο αγώνα, στόχος των πρωταγωνιστών είναι να σταματήσουν το χρονόμετρο της Achna Speedway by STS Events πολύ πιο χαμηλά από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι σε αυτό τον αγώνα θα έχουμε και το καθιερωμένο σε κάθε τελευταίο αγώνα, SUPER LAP Battle όπου οι γρηγορότεροι της ημέρας θα έχουν στην διάθεση σου ένα ακόμα lap χωρίς traffic.

Οι συμμετοχές κλείνουν απόψε στις 8 το βράδυ και στον αγώνα μπορείς να λάβεις κι εσύ μέρος με το πολιτικό σου αυτοκίνητο! Δείτε την φόρμα συμμετοχής και τις λεπτομέρειες εδώ.

 

 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Χορηγός πρωταθλήματος είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts με τα λιπαντικά ENEOS Motor Oil

Χορηγοί είναι η STS Events που στηρίζει τον θεσμό σαν promoter και το Boyz Stuff Show.

Media Sponsors: Car.com.cy, onlyracingcy

04 Aug, 2022 Ώρα 17:40

Achna Speedway 6-7/8: Open Track day weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Αυγούστου για Open Track Day από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο μας open track day πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η πίστα θα είναι κλειστή από τις 13 μέχρι και τις 26 Αυγούστου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.