Γενικά

31 Mar, 2021 Ώρα 20:15

Time Attack Championship by ENEOS: Την Κυριακή 4 Απριλίου ο δεύτερος αγώνας!

Thumbnail

Επιστρέφουμε λοιπόν στην Achna Speedway για τον 2ο αγώνα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Time Attack. Την Κυριακή 4 Απριλίου τo Πρωτάθλημα Time Attack θα φέρει και πάλι κοντά στη πίστα πολιτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα με μοναδικό στόχο τον απόλυτο χρόνο στη κατηγορία τους. Φυσικά και τον καλύτερο χρόνο της πίστας για όσους έχουν τις δυνατότητες! Είμαστε σίγουροι ότι σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες του μήνα οι οδηγοί θα μας προσφέρουν μοναδικά περάσματα και ευχόμαστε ακόμη πιο χαμηλούς χρόνους.

Close

 

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Time Attack Club Cyprus υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας αυτοκινήτου! Θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και ενδέχεται να ολοκληρωθεί στις 15:00 το απόγευμα.

Οι συμμετοχές θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες!

 

Close

Μέγα Χορηγός του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Time Attack είναι η εταιρεία Psaltis Auto parts με τα λιπαντικά ENEOS

Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη της STS Events

Close

Χορηγοί επικοινωνίας είναι και πάλι  το car.com.cy και το onlyracingcy.com

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!