27 Νοε., 2019 Ώρα 12:16

Time Attack Championship by EKO: Με επιτυχία κλείνει το φετινό πρωτάθλημα!

Thumbnail

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack by EKO με τον τελευταίο αγώνα ο οποίος έγινε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Achna Speedway.

Close

 

Close

 

35 συνολικά οδηγοί μας πρόσφεραν φοβερά περάσματα με τους πλείστους να καταγράφουν και προσωπικά ρεκόρ μιας και οι καιρικές συνθήκες ήταν πραγματικά ιδανικές. 

 

 

Close

 

Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα της ημέρας:

Ξεκινώντας από την M1 ο Αντρέας Καμπέρης (Honda Integra) πήρε τη νίκη στην κατηγορία με τον Στέλιο Κυριακίδη (Honda Civic) να ακολουθεί στην δεύτερη και τον Κωνσταντίνο Κουρρή (Honda S2000) στην τρίτη θέση. Σημαντικό να πούμε ότι μεταξύ τους είχαν διαφορά μερικών εκατοστών του δευτερολέπτου!

 

 

 

 

 

 

Στην M2 Ο Λούκας Καρεκλάς (Lan EVO) ανέβασε τον πήχη ψηλά με αποτέλεσμα να υπερισχύσει του Κωνσταντίνου Κάκα (VW Golf) και του Κυριάκου Κουδούνια (Renault Clio)!

 

 

 

 

 

 

Την S2 κέρδισε ο Παύλος Γιάλλουρος (Honda Civic) χωρίς ανταγωνισμό!

 

 

Στην S3 H Μαρία Χατζηγεωργίου (Honda Integra) πήρε την πρώτη θέση με τον 14χρονο Theo Παστού (Audi TT) να ακολουθεί στην δεύτερη. 

 

 

 

 

Στην S4 O Dimitri Kizryakov (Subaru Impreza) επικράτησε στην πρώτη θέση με τον Χρίστο Πολυκάρπου (BMW E46) να ακολουθεί στην δεύτερη.

 

 

 

 

Στην RC E1 ο Αβράμης Αβραάμ (Nissan Pulsar) πήρε την πρώτη θέση με τον Άθω Μιχαηλά (Honda Civic) στην δεύτερη και τον Γιάννο Φούρναρη (Ford Escort) στη τρίτη. 

 

 

 

 

 

 

Στην RC E2 Ο Γιάννης Καπετάνιος(Lan EVO) έγραψε και τον τρίτο καλύτερο χρόνο της ημέρας. Ακολούθησε ο Χριστόφορος Χριστοφή(Lan EVO) στη δεύτερη θέση και ο Παναγιώτης Μαυρουδής(Lan EVO) στην τρίτη.

 

 

 

 

 

 

Ο Andy Παπαγεωργίου (Honda S2000) καταγράφοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας κέρδισε την RC Open με τον Λούκα Χριστοφόρου (Honda Civic) να ακολουθεί στη δεύτερη. Στη τρίτη θέση βρίσκουμε τον Γιώργο Σκουρή (Honda Civic).

 

 

 

 

 

 

Στην RC S1 Ο Μηνάς Μηνά(Mazda MX5) πήρε την πρώτη θέση. Ακολούθησε ο Στέλιος Κυθρεώτης (Honda Civic) στη δεύτερη και ο Θεόδωρος Κουκκουλής (Honda Civic) στην τρίτη.

 

 

 

 

 

 

Κλείνουμε με την RC S2 όπου ο Χρίστος Πικκής (Lan EVO) έριξε αρκετά τους χρόνους του και πέτυχε την πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Φραντζέσκος Κέκκουρης (Subaru Impreza).

 

 

 

 

Αναμένουμε τώρα λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση από το Time Attack Club για τις τελικές βαθμολογίες του πρωταθλήματος. 

 

Η Achna Speedway και η STS Events έδωσε ζωή το 2019 στο θεσμό του Time Attack και οι οδηγοί που εμπλέκονται φαίνεται να ανεβάζουν επίπεδο σε κάθε αγώνα που περνά. Ευχόμαστε σε όλους λοιπόν καλή ξεκούραση μέχρι την επόμενη χρονιά όπως επίσης και καλή προετοιμασία. Όλα δείχνουν ότι το 2020 θα έχουμε αυξημένες και δυνατές συμμετοχές.

 

 

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack είναι η EKO με την EKO Racing 100.

Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και το Toolwarehouse.

Υποστηριxτές είναι επίσης το Intercollege Autoworks, το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show 2019 όπως και το Only Racing Cy The Petrolheads Place.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy , η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου της Κύπρου και ο Όμιλος στον οποίο ανήκει, η  Digital Tree

Promoter του πρωταθλήματος και βασικός υποστηριχτής του θεσμού είναι βέβαια η STS Events.

 

Ευχαριστούμε επίσης τους Motor Addict για τις υπέροχες φωτογραφίες! Στη σελίδα τους στο facebook μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από όλες τις συμμετοχές του αγώνα!