Γενικά

22 Oct, 2021 Ώρα 09:03

Time Attack Championship by Psaltis Autoparts - ENEOS Motor Oil – Πανικός την Κυριακή 24 Οκτωβρίου! (συμμετοχές)

Thumbnail

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 4ος αγώνας Πρωταθλήματος Time Attack by Psaltis Autoparts - ENEOS Motor Oil που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου με το Time Attack Club ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Achna Speedway by STS Events!

Close

 

 

Την μάχη των μαχών θα έχουμε σε απόλυτους χρόνους με δύο νέες εμφανίσεις, αυτή του Λούκα Χριστοφόρου (Τζίκλα) με το νέο αγωνιστικό Talex, του Μιχάλη Μυλωνά της Tornado Racing Team με το EVO Project και του Ρένου Περικλέους με το γνώριμο μας Honda!

Παράλληλα, πολλές και δυνατές είναι και οι συμμετοχές στις υπόλοιπες κατηγορίες, γεγονός που καθιστά την κυριακάτικη μας βόλτα στην Achna Speedway «a must»!

Close

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10πμ και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 2.30μμ.

Μέγα Χορηγός του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Time Attack είναι η εταιρεία Psaltis Auto parts με τα λιπαντικά ENEOS.

Close

Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη της STS Events και του Boyz Stuff Show που έρχεται στις 20 – 21 Νοεμβρίου!

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το car.com.cy και το onlyracingcy.com

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πίστα και το Time Attack Club θα τηρήσουν όλα τα τρέχοντα μέτρα κατά της πανδημίας.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

Δείτε το αυτοκίνητο του Χριστοφόρου εδώ.

Δείτε το εντυπωσιακό Evo της Tornado Racing Team εδώ.

 

08 Dec, 2021 Ώρα 10:53

Achna Speedway 10-11-12/12: Open track days και αγώνας Time Attack!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου για open track day αυτοκινήτων τις 14:00 μέχρι και τις 17:00. Τα αυτοκίνητα θα μπορούν να έρθουν πριν τις 14:00 για να προετοιμαστούν. 

Close

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου έχουμε Open track Day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή τη μοτοσικλέττα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα σε αυτό το λινκ.

 

Close

time attack 2021

 

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 96670626.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!