Γενικά

14 May, 2021 Ώρα 10:43

Time Attack Championship by Psaltis/ENEOS: Την Κυριακή 16 Μαΐου ο τρίτος αγώνας!

Thumbnail

Πάμε λοιπόν με τον 3ο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack by Psaltis/Eneos. Η Achna Speedway είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους αθλητές του Time Attack Club φερνοντας τους αντιμέτωπους με τα ρολόγια της. Μοναδικός στόχος ο απόλυτος χρόνος για μια θέση στο podium!

Close

 

 

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Time Attack Club Cyprus υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας αυτοκινήτου! Θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και ενδέχεται να ολοκληρωθεί στις 13:00 το μεσημέρι.

 

Close

 

Μέγα Χορηγός του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Time Attack είναι η εταιρεία Psaltis Auto parts με τα λιπαντικά ENEOS

Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη της STS Events

Χορηγοί επικοινωνίας είναι και πάλι  το car.com.cy και το onlyracingcy.com

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πίστα και το Time Attack Club θα τηρήσουν όλα τα τρέχοντα μέτρα κατά της πανδημίας. Γι Αυτό παρακαλούμε τους οδηγούς και τις ομάδες τους να ακολουθήσουν πιστά τις πιο κάτω οδηγίες!

Close

 

23 Jun, 2021 Ώρα 11:17

Achna Speedway 26-27 Ιουνίου – Open Track Day το Σάββατο, Bike Day την Κυριακή!

Thumbnail

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο έρχετε στην πίστα της Άχνας. Το Σαββάτο η πίστα θα είναι ανοικτή για όσους θέλετε να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00.

Close

Την Κυριακή 27 Ιουνίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον αγώνα Road Racing της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας όπως και ακόμη ένα μεγάλο Motorace Track Day. Μια μέρα αφιερωμένη στη μοτοσικλέτα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!