Γενικά

25 May, 2022 Ώρα 09:59

Την Κυριακή 29 Μαΐου ο 2ος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by Psaltis-ENEOS

Thumbnail

Η δεύτερη συνάντηση του 2022 για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack είναι γεγονός με τους οδηγούς να επιστρέφουν στην πίστα της Άχνας κυνηγώντας τα χιλιοστά του δευτερολέπτου που θα τους βγάλουν νικητές. 

Close

 

 

Με την χορηγία του School of Automotive Engineering και της εταιρείας Ψάλτης Ανταλλακτικά και των λιπαντικών ENEOS, την διοργάνωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και το Time Attack Club Cyprus, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack έχει πάρει φωτιά. Περισσότεροι από 30 οδηγοί συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα και αναμένουμε να δούμε τις συμμετοχές για τον αγώνα της Κυριακής. 

 

Close

 

Ο Μάιος μας κρύβει παράξενες καιρικές συνθήκες με τις θερμοκρασίες και την υγρασία να ανεβοκατεβαίνουν ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες. Κάτι που κάνει το έργο των οδηγών αρκετά πιο δύσκολο μιας και δεν ξέρουν τι θα βρουν μπροστά τους την ημέρα του αγώνα. Όλα είναι πιθανά. Από 40 βαθμούς κελσίου με υγρασία μέχρι και δυνατούς ανέμους οι οποίοι θα μπερδέψουν κυριολεκτικά τα αεροδυναμικά τους!

 

 

Αναμένοντας για τις συμμετοχές από το Time Attack Club ξέρουμε ότι θέλουμε την Tornado Racing και τον Μιχάλη Μυλωνά να συνεχίσει το έργο  που έχει ξεκινήσει φλερτάροντας με ένα νέο ρεκόρ αυτοκινήτου παραγωγής. Την ίδια στιγμή θέλουμε να δούμε και στην RC BE τον Λουκά Χριστοφόρου να μπαίνει στα "τριάρια". Έχουμε επίσης υποψίες για επιστροφή του Χρήστου Χατζηγεωργίου με το Radical του ο οποίος στα Track days όπου τον έχουμε παρακολουθήσει έχει κάνει εκπληκτική πρόοδο!

 

 

 

 

Την ίδια στιγμή στην RC E2 ο Γιώργος Αρτεμίου θα πιέσει ακόμη περισσότερο το Civic Turbo έτσι ώστε να αυξήσει την διαφορά από τον Στέλιο Σάββα όπως επίσης και στην RC S1 όπου ο Μηνάς Μηνά θα έχει απέναντί του και πάλι τον Στέλιο Κυθρεώτη.

 

 

 

 

Περισσότερα για τους συμμετέχοντες θα έχουμε τις επόμενες μέρες!

Χορηγοί του αγώνα και του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts με τα λιπαντικά ENEOS και το School of Automotive Engineering.

Υποστηρικτής η Trust Racing!

Ο αγώνας γίνεται πάντα με την υποστήριξη της STS Events, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από κάθε μεγάλη διοργάνωση του αυτοκινήτου στο νησί μας.

Close

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το car.com.cy και το onlyracingcy.com

04 Aug, 2022 Ώρα 17:40

Achna Speedway 6-7/8: Open Track day weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Αυγούστου για Open Track Day από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο μας open track day πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η πίστα θα είναι κλειστή από τις 13 μέχρι και τις 26 Αυγούστου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.