Γενικά

16 Sep, 2022 Ώρα 14:47

Την Κυριακή ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος ταχύτητας

Thumbnail

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας BY Naga Pay επιστρέφει στην δράση την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου με το Κάμπος Autosprint. Ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην περιοχή Κάμπος στο Παραλίμνι με διοργανωτή το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Στην μήκους τριών χιλιομέτρων διαδρομή αναμένονται πολύ δυνατές μάχες σε μια αναμέτρηση η οποία είναι η προτελευταία της σεζόν και θεωρείται κρίσιμη για τους διεκδικητές του τίτλου. Η έναρξη της αναγνωριστικής διαδρομής είναι στις 9:45, ακολουθεί η δοκιμαστική διαδρομή και οι δυο χρονομετρημένες οι οποίες θα αναδείξουν και τον νικητή του αγώνα.

Close

 

 

Η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει συνολικά 23 οδηγούς, έτοιμους να προσφέρουν θέαμα σε μια διαδρομή που γνωρίζουν πολύ καλά.  Φαβορί είναι ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Πολυκάρπου Mitsubishi Lancer Evo III, ο οποίος ξεκίνησε ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλου με δύο νίκες και μια τέταρτη θέση στου πρώτους τρεις αγώνες προηγείται στη βαθμολογία με 79 βαθμούς. Υπάρχουν όμως και άλλοι οδηγοί οι οποίοι έχουν τα φόντα για την νίκη όπως τον δεύτερο Ηλία Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo VI) που έχει 55 βαθμούς και τον τρίτο Γιάννο Ιωαννίδη (Mitsubishi Lancer Evo IX) που έχει 51 βαθμούς μετρά δυο συνεχόμενες νίκες στον κάμπο. Ακόμα δυο οδηγοί οι οποίοι έχουν όλες τις δυνατότητες να κτυπήσουν την νίκη και είναι ισόβαθμοι στις δύο επόμενες θέσεις είναι οι Ευαγόρας Κούλουρος (Mitsubishi Lancer Evo III) και Σταύρος Αντωνίου (Psaltis ENEOS Mitsubishi Lancer Evo Χ. 

 

Close

 

Φαβορί για επικράτηση στην κατηγορία RC 2 είναι ο Σταύρος Αντωνίου ο οποίος προηγείται με 71 βαθμούς. Σε αυτό τον αγώνα σοβαρή υποψηφιότητα για νίκη τόσο στην κατηγορία όσο και στη γενική κατάταξη θέτει και ο Κυριάκος Ιωαννίδης.

 

 

Όσον αφορά την κατηγορία RC S2 όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά καθώς ο πρωτοπόρος Ηλίας Πιερή είναι μόλις επτά βαθμούς μπροστά από τους Ευαγόρα Κούλλουρο και τον νικητή του τελευταίου αγώνα Γιάννο Ιωαννίδη (61 έναντι 54) ενώ σοβαρός αντίπαλος είναι ο Γιώργος Πολυκάρπου καθώς επίσης και ο Ιάκωβος Πενταράς. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δικίνητη κατηγορία. Ο πρωτοπόρος με 84 βαθμούς Παναγιώτης Ξενοφώντος θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη ούτως ώστε να ανοίξει και άλλο την διαφορά από τον δεύτερο Μιχάλη Διομήδους ο οποίος έχει 54 βαθμούς. Απέναντι τους θα έχουν αντιπάλους με κυριότερο ανταγωνιστή για τη νίκη τον Χρυσόστομο Παντελή.

Στην κατηγορία RCS1 φαβορί για επικράτηση είναι ο δεύτερος στην κατάταξη Μιχάλης Σοφοκλέους με 78 βαθμούς μετρώντας μια νίκη και δύο δεύτερες θέσεις μέχρι στιγμής. Απέναντι του θα βρει ανταγωνιστικούς οδηγούς όπως τον Σωκράτης Παπαναστασίου ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατηγορία αλλά και τον Χάρη Ιωάννου.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

29 Sep, 2022 Ώρα 19:01

Achna Speedway 1-2/10: Open Track day, Karting και Motorace Track day αυτό το Σαββατοκύριακο!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 1η Οκτωβρίου για Open track day από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 15:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης. Από τις 15:00 μέχρι και τις 18:00 θα μπορείτε να ενοικιάσετε kart για μια διαφορετική εμπειρία οδήγησης!

Close

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει ακόμη ένα Motorace Track Day για τους φίλους της μοτοσικλέτας μέχρι και τις 14:00 (οι οδηγοί θα πρέπει να είναι στην πίστα το αργότερο μέχρι τις 9). Ακολούθως η πίστα θα ανοίξει ξανά για karting μέχρι και τις 18:00. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.