Γενικά

09 Jul, 2022 Ώρα 08:46

Τρίτος φετινός αγώνας για τον Τζιωρτζή στη Ρώμη

Thumbnail

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου διεξάγεται στη Ρώμη ο τρίτος φετινός γύρος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος NASCAR με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή να μετέχει στην κατηγορία EURONASCAR 2. Ο αγώνας θα γίνει στο Autodromo di Vallelunga μήκους 4.085χλμ.

Close

Μετά τους δύο πρώτους γύρους ο Κύπριος οδηγός είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 135β έναντι 139 του Ολλανδού Hezemans και 150 του Ιταλού Naska.

 

Close

 

Σήμερα στις 11:40 ώρα Κύπρου θα γίνουν τα προκριματικά. Η πρώτη κούρσα θα γίνει το απόγευμα στις 18:00 και η δεύτερη την Κυριακή (11/7 – 11:30). Ζωντανή μετάδοση θα υπάρχει από τις σελίδες του EURO NASCAR σε Facebook & YouTube.

Close

«Θέλω να πετύχω μάξιμουμ συγκέντρωση και ακρίβεια στην πίστα. Στόχος μου είναι να κερδίσω. Θα τα δώσω όλα» δηλώνει ο Τζιωρτζής, ο οποίος είχε κερδίσει τις δύο πρώτες κούρσες της σεζόν στη Βαλένθια στον επόμενο αγώνα στη Μεγάλη Βρετανία ήταν και τις δύο φορές στο βάθρο.  

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 Γύρους)

1. Alberto Naska        Ιταλία`        150β

2. Liam Hezemans        Ολλανδία    139

3. Βλαδίμηρος Τζιωρτζής    Κύπρος    135

O Τζιωρτζής αγωνίζεται με την κοινοπραξία Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports και την τεχνική υποστήριξη της πολύπειρης Petri Corsi Automobili.

Τη φετινή συμμετοχή του Βλαδίμηρου υποστηρίζουν η ALCO Filters, το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, το Sana Hiltonia και η Daytona Raceway.

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου θα μεταδίδεται ζωντανά από Kreator.tv, Motorsport.tv, msmotor.tv, facebook.com/EuroNASCAR και στο youtube.com/c/EuroNASCAR. 

 

06 Jun, 2025 Ώρα 14:12

Στο Brands Hatch της Αγγλίας ο τρίτος αγώνας της χρονιάς για τον Τζιωρτζή

Thumbnail

Σε μια πίστα όπου τα προηγούμενα χρόνια είχε πολύ καλά αποτελέσματα θα τρέξει το Σαββατοκύριακο, 7-8 Ιουνίου, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος οδηγός βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, όπου στην πίστα του Brands Hatch θα διεξαχθούν οι δυο κούρσες του τρίτου γύρου του EURO NASCAR PRO 2025.

Close

Πριν από δυο χρόνια, το 2023, αγωνιζόμενος στην κατηγορία EURO NASCAR 2, ο Τζιωρτζής, που πλέον τρέχει με το νέο αυτοκίνητο HTFX Ford Mustang V8, είχε τερματίσει και στους δυο αγώνες στην πίστα αυτή στην πρώτη θέση, ενώ πέρσι στην κατηγορία που EURO NASCAR PRO είχε καταγράψει τερματισμό στην πρώτη δεκάδα.

 

Close

tziortzis

 

Close

Ο 28χρονος οδηγός της SPEEDHOUSE θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για να τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο στη γενική κατάταξη. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην όγδοη θέση με 110 βαθμούς, έχοντας στενή επαφή με την πρώτη τριάδα.

Σημειώνεται ότι η πίστα του Brands Hatch είναι η πιο μικρή πίστα του φετινού πρωταθλήματος, καθώς είναι απόστασης μόλις 1,929χλμ. Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, όπως και οι άλλοι συμμετέχοντες, θα χρειαστεί να κάνουν 38 γύρους σε κάθε αγώνα, για να καλύψουν συνολικά 146.60χλμ.

Ως είθισται, μετά τις δοκιμές της Παρασκευής, το πρωινό του Σαββάτου θα γίνουν τα προκριματικά, μέσω των οποίων θα καθοριστούν οι θέσεις εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Ο δεύτερος αγώνας στη Μεγάλη Βρετανία είναι προγραμματισμένος το μεσημέρι της Κυριακής.

Πλατινένιος Χορηγός του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, η Panayiotides Gifts, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.