Γενικά

10 Oct, 2020 Ώρα 11:47

Υπερειδική Cyprus Rally και Bike & Motorsport Show στην Achna Speedway στις 18 Οκτωβρίου!

Thumbnail

Μια φιέστα ετοιμάζεται για τις 18 Οκτωβρίου στην πίστα Achna Speedway την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με την ευκαιρία του Cyprus Rally, μιας και εκεί θα διεξαχθεί η τελευταία ειδική διαδρομή, η υπερειδική του αγώνα και όχι μόνο!

Close

 

 

Η STS Events, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας, και τα Σωματεία Drift Και Time Attack, θα γεμίσει την μέρα με θέαμα από το πρωί πάντα τηρώντας τα μέτρα που απαιτούν τα σχετικά πρωτόκολλα του υπουργείου Υγείας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τον αγώνα ταχύτητας Road Race Μοτοσικλετών από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι.

Close

Αμέσως μετά, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν αυτοκίνητα αγώνων ανάβασης, Time Attack αλλά και εντυπωσιακά αγωνιστικά karts σε περάσματα.

 

Close

 

Στις 2.15 περίπου η πίστα θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την τελευταία ειδική διαδρομή του Cyprus Rally, την Ε.Δ. 11 Eneos Super Special – Achna Speedway μήκους 3.3χλμ με τους αγωνιζόμενους να ολοκληρώνουν τον αγώνα τους στην πίστα.

Με το πέρας του Ράλι και αναμένοντας τα τελικά αποτελέσματα θα έχουμε επίδειξη αυτοκινήτων drift και άλλων αγωνιστικών μέχρι την τελετή λήξης του Cyprus Rally που θα γίνει εκεί στην πίστα.

Μια ωραία μέρα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου λοιπόν, μόνο στην Achna Speedway!

Τα εισιτήρια θα είναι βάσει προτεραιότητας και με βάση τις χωρητικότητες και τις αποστάσεις που θα πρέπει να τηρούνται βάσει διαταγμάτων.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε:

- online στο soldouttickets. - Σε όλα τα καταστήματα Stephanis

- Ή στα πιο κάτω σημεία για αγορά ή προκράτηση θέσεων:

Λευκωσία:

Trust Racing – Αγίου Αντρέου 59 Παλλουριώτισσα τηλ 99675910

Λεμεσός:

ΤΒΑ

Λάρνακα:

ΤΒΑ

 

 

Χορηγός της Eneos Super Special Stage είναι η εταιρεία ανταλλακτικών Ψάλτης και τα λιπαντικά ENEOS και υποστηρικτές η εταιρεία Toolwarehouse και η STS Events.

 

 

Χρυσός Χορηγός του Cyprus Rally είναι η CABLENET

 

 

Χορηγός του αγώνα ταχύτητας Road Race μοτοσικλετών είναι η JL Motorace και υποστηρικτές η εταιρεία Toolwarehouse και η STS Events.

 

13 Oct, 2020 Ώρα 19:00

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, φιέστα την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 17 Οκτωβρίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00. Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 2ο αγώνα του Superbikes Speed Championship όπως επίσης και το Super Special Stage του Cyprus Rally 2020! Ταυτόχρονα θα μπορείτε να απολαύσετε περάσματα Time Attack και Drift μεταξύ των αγώνων!

Close

Συγκεκριμένα

Σάββατο 17 Οκτωβρίου (Saturday October 17h)

9:00 - 18:00 Open Track Day For Bikes and Cars - Drift Only @ Parking Area

Κυριακή 4 Οκτωβρίου (Sunday October 18th)

8:30 - 12:30 Superbikes Speed Championship

12:30 - 14:00 Time Attack Car Show off

14:00 - 16:00 Cyprus Rally Eneos Super Special Stage

16:00 - 17:00 Drift Show

Timetable might change along the day

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση (ειδικά για την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου) αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.