Αγώνες

07 Nov, 2019 Ώρα 14:55

Πάθος και δύναμη στην αγωνιστική πίστα του 4ου “Τime Αttack” από την EKO!

Thumbnail

Η ΕΚΟ Κύπρου στήριξε ξανά, τη διεξαγωγή του  4ου Παγκύπριου Πρωταθλήματος “Time Attack”. 

Close

Ο προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος, o οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στη μοναδική πίστα ταχύτητας στην Κύπρο, την «Achna Speedway». 

Ακόμη ένα πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, όπου οι οδηγοί διαγωνίστηκαν στην πίστα με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο, έχοντας ως σύμμαχό τους τις εξαιρετικές επιδόσεις της  “EKO Racing 100”, της μοναδικής βενζίνης 100 οκτανίων στην Κύπρο.

Close

 

 

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν γρήγορα και δυναμικά περάσματα από αγωνιστικά αυτοκίνητα και να ζήσουν από κοντά την ένταση του αγώνα, αλλά και το πάθος και τη δύναμη των διαγωνιζόμενων οδηγών. 

Η υποστήριξη του πρωταθλήματος “Time Attack” αποδεικνύει έμπρακτα το ουσιαστικό ενδιαφέρον της EKO Κύπρου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα στο κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία και την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μοναδικό θέαμα 100 οκτανίων. 

Με αυτή τη στήριξη, η ΕΚΟ, προσυπογράφει και την ακλόνητη πίστη της στις αρχές των συμμετεχόντων, που ταυτίζονται απόλυτα με τις εταιρικές της αξίες. Τον υγιή ανταγωνισμό και τη συνεχή προσπάθεια για διάκριση.

Η κα. Μαρίνα Τζιακούρη, συντονίστρια Marketing της ΕΚΟ Κύπρου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και απένειμε τα βραβεία στους νικητές.

Close
26 May, 2020 Ώρα 23:01

Η επιτυχημένη παρουσία της Abarth στους αγώνες…

Thumbnail

Εν αναμονή της επανεκκίνησης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού θυμόμαστε τις σημαντικές επιτυχίες της Abarth σε αριθμούς.

Close

To 124 rally, αποτελεί έναν πραγματικό πρέσβη της μάρκας, έχοντας συμμετάσχει σε 150 διεθνείς αγώνες και σε 25 εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα. Συνολικά έχει αγγίξει τις 100 νίκες στην κατηγορία R-GT, ενώ έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή του FIA R-GT Cup το 2018 και το 2019, αποτελεί τον ηγέτη στην κατηγορία του. Συνολικά σε τρεις χρονιές αγωνιστικών υποχρεώσεων, τα Abarth 124 rally, κάλυψαν περισσότερα από 300.000χλμ., εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα, αλλά και την εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία τους.

_  

Close

Κερδισμένες 57 από τις 88 ειδικές διαδρομές...

Κατά τη διάρκεια του ERC του 2019 – το οποίο περιλάμβανε το Abarth Rally Cup- τα αυτοκίνητα κάλυψαν περισσότερα από 4.000χλμ. διαδρομών, εκ των οποίων τα 1.200 σε ειδικές διαδρομές. Συνολικά στις 88 ειδικές που πραγματοποιήθηκαν, τα Abarth 124 rally κέρδισαν τις 57, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που βρήκε στο 65% των ειδικών νικητή τον «Σκορπιό».

Close