Rally

05 Dec, 2019 Ώρα 22:33

Το Abarth 124 rally τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την 70η επέτειο της μάρκας

Thumbnail

Το Abarth 124 rally αποτέλεσε μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στους αγώνες ράλι. Αποδεικνύοντας την ταχύτητα και την αξιοπιστία του, το 124 rally κατέκτησε σειρά διακρίσεων συνδυάζοντας το θέαμα με τις κορυφαίες επιδόσεις.

Close

Το 2019 το αγωνιστικό μοντέλο στα χέρια του Ιταλού οδηγού Enrico Brazzoli κατέκτησε για δεύτερη  συνεχόμενη χρονιά τον Παγκόσμιο Τίτλο FIA R-GT, ενώ επίσης για δεύτερη χρονιά επικράτησε και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα ασφάλτου για 2κινητα αυτοκίνητα. Τέλος ο Andrea Nucita στα πλαίσια του ERC αναδείχθηκε Πρωταθλητής του Abarth Rally Cup, ολοκληρώνοντας μια χρονιά που το Abarth 124 rally τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τα 70α γενέθλια της μάρκας.

_

Close

 

Τίτλος για 2η συνεχόμενη χρονιά...

Close

Η κατάκτηση του Παγκόσμιο Πρωταθλήματος FIA R-GT για 2η συνεχόμενη χρονιά από το Abarth 124 rally ήταν η σημαντικότερη διάκριση της χρονιάς με τους Enrico Brazzoli και Manuel Fenoli να εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους σε θρυλικά ράλι όπως είναι το Rally Monte Carlo, το Tour de Corse και το Sanremo Rally. Εξαιρετική επιτυχημένη ήταν και η σαιζόν του Abarth Rally Cup, όπου μετά από 6 αγώνες στα πλαίσια του ERC, ο Andre Nucita κατέκτησε τον τίτλο στο νήμα, στον τελευταίο αγώνα της χρονιά, το Ράλι Ουγγαρίας.

Η απόδοση του Abarth 124 rally, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία του, επέτρεψε σε πολλούς αγώνες να ανταγωνίζεται με αξιώσεις ακόμα και τα τετρακίνητα αγωνιστικά της κατηγορίας R5. Με τη συμμετοχή του, τόσο σε διεθνείς διοργανώσεις, όσο και σε εθνικά πρωταθλήματα, κατάφερε να εντυπωσιάσει κατακτώντας σε μόλις τρεις σαιζόν σχεδόν 100 νίκες σε 16 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες

 

09 Jul, 2025 Ώρα 13:06

Παρέλλης & Παπανδρέου θριάμβευσαν τερματίζοντας πρώτοι στη κατηγορία τους στο Ράλι Ακρόπολις 2025.

Thumbnail

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι Δημήτρης Παρέλλης και Ανδρέας Παπανδρέου σήκωσαν ψηλά τη σημαία της Κύπρου στον πιο απαιτητικό αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία RC4 του Ράλι Ακρόπολις 2025.

Close

 

 

Με απόλυτο έλεγχο, υψηλή τεχνική κατάρτιση, εμπειρία που τέθηκε σε εφαρμογή και στρατηγική ωριμότητα, το κυπριακό δίδυμο ξεχώρισε από την αρχή του αγώνα, καταγράφοντας κορυφαίους χρόνους σε όλες τις ειδικές διαδρομές και επικρατώντας απέναντι σε κορυφαίους διεθνείς αντιπάλους.

 

Close

 

Αυτή είναι μια  ιστορική επιτυχία αφού είναι η πρώτη φορά που Κύπριος οδηγός ανεβαίνει στην κορυφή της RC4 στο πλαίσιο του WRC – επιβεβαιώνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ότι οι συμπατριώτες μας ανήκουν στην ελίτ του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

 

Το Opel Corsa Rally4 της Parellis Rally Team ανταποκρίθηκε απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα, χάρη στην άψογη προετοιμασία και μηχανολογική υποστήριξη της ομάδας. Κομβικής σημασίας για την τεράστια αυτή επιτυχία ήταν και η υποστήριξη των χορηγών: η ECOMMBX ως χρυσός χορηγός που αποτελεί σταθερό πυλώνα στρατηγικής και ενίσχυσης, η IRIDA που στάθηκε δίπλα στην ομάδα με συνέπεια και αφοσίωση, ενώ οι Psaltis Auto Parts / MANNOL, Blue Island και Vitatrace συνέβαλαν ουσιαστικά στην προετοιμασία και την επιτυχία της φετινής προσπάθειας.

«Ήταν ένας αγώνας γεμάτος προκλήσεις, αλλά και στιγμές ανεπανάληπτες. Νιώθουμε υπερηφάνεια για αυτό το αποτέλεσμα και τεράστια ευγνωμοσύνη προς την ομάδα και τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας. Το Rally Acropolis 2025 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας», δήλωσε με ενθουσιασμό ο Δημήτρης Παρέλλης.  

Με αυτό το θριαμβευτικό αποτέλεσμα, η ομάδα Παρέλλη – Παπανδρέου περισσότερο ενισχυμένη από ποτέ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τη δυναμική της και συνεχίζει τη φετινή σεζόν με αυτοπεποίθηση, φιλοδοξία και σταθερή αγωνιστική φιλοσοφία, κοιτώντας μπροστά προς τις επόμενες μεγάλες προκλήσεις.