Rally

19 Oct, 2019 Ώρα 14:21

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Γαλαταριώτη, το νέο VW Polo R5!

Thumbnail

Ήρθε η ώρα λοιπόν να επαληθεύσουμε τις έγκυρες πληροφορίες μας μέσω των οποίων ανακοινώσαμε νέο αυτοκίνητο για τον πρωταθλητή Σίμο Γαλαταριώτη. 

Close

 

 

Φτάσανε λοιπόν στα χέρια μας οι πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου VW Polo R5 το οποίο βρίσκεται καθοδόν για Κύπρο και πιθανότατα να είναι έτοιμο για να τρέξει στον αγώνα της Πάφου!

 

Close

 

Το αυτοκίνητο είναι σχεδόν καινούριο, το δοκίμασαν οι Γαλαταριώτης - Ιωάννου και είναι πολύ πιο δυνατό από το Skoda R5 που είχαν μέχρι τώρα.

 

 

Πολλά μέρη είναι με προδιαγραφές WRC σε αυτό το μοντέλο το οποίο είναι πλέον δυσεύρετο.

 

 

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο συνοδηγός του Σίμου Γαλαταριώτη, Αντώνης Ιωάννου, ο οποίος και εντόπισε το αυτοκίνητο και το "τσίμπησε" πριν καν το βγάλουν επίσημα για πούλημα!

"Το αυτοκίνητο είναι σαφώς ανώτερο από το προηγούμενο μας, με αυτό θα είμαστε σε άλλα επίπεδα σε σχέση με τον διεθνή ανταγωνισμό", δήλωσε ο Ιωάννου

Ευχόμαστε λοιπόν τα καλύτερα. 

 

28 Feb, 2025 Ώρα 10:20

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2025: Τον Ιούνιο το «Ράλλυ των Θεών»- Στην Αθήνα η Υπερειδική και ποιες είναι οι νέες Ειδικές Διαδρομές

Thumbnail

Με νέες και αισθητά αυξημένες σε μήκος ειδικές διαδρομές, νέες προκλήσεις για τα κορυφαία πληρώματα και την Υπερειδική να γίνεται στην Αθήνα έκλεισε και τυπικά το πρόγραμμα με την δημοσιοποίηση του Rally Guide 1

Close

Το EKO Rally Acropolis, είναι ο έβδομος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA και φέτος επιστρέφει τον παραδοσιακό μήνα. Ετοιμασθείτε όσοι αγαπάτε τα ράλλυ και προγραμματίστε τις άδειές σας για να παρακολουθήσετε πιο ευχάριστα το μεγάλο μας αγώνα που θα γίνει από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου 2025.

 

Close

 

Φέτος η οργανωτική επιτροπή της FIA ενέκρινε τις αλλαγές που πρότεινε η Ελλάδα και αμέσως μετά δημοσιοποιήθηκε το Rally Guide 1 όπου επισημοποίησε τις πληροφορίες ότι ο αγώνας θα είναι με περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα και με νέες προκλήσεις για τα πληρώματα. Ας μην ξεχνάμε τον Ιούνιο δεν έχουμε βροχές οι χωμάτινες επιφάνειες γίνονται ακόμη πιο σκληρές ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες θα κάνουν τη ζωή των αγωνιζομένων ακόμη πιο δύσκολη.

Close

Η μεγάλη όμως είδηση δεν είναι η επιστροφή του αγώνα τον παραδοσιακό μήνα αλλά ότι η Υπερειδική θα γίνει στην Αθήνα. Αυτό σημαίνει περισσότερο κόσμος και μεγαλύτερη προβολή του αγώνα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά με τις γνώριμες ειδικές σε Λουτράκι, Αγίους Θεοδώρους και Θήβα, πριν περάσει στο νέο Στείρι και κατόπιν στην Ελάτεια για την πρώτη ημέρα του αγώνα. Στη συνέχεια, τα πληρώματα θα δοκιμαστούν στις απαιτητικές διαδρομές Παύλιανη, Καρούτες και Οινοχώρι, σε ένα σκηνικό που συνδυάζει έντονες υψομετρικές μεταβολές και διαφορετικά επίπεδα πρόσφυσης. Η τελευταία ημέρα του αγώνα φέρνει μια μεγάλη πρόκληση με τη νέα ειδική διαδρομή Σμόκοβο στη Θεσσαλία, ενώ η Wolf Power Stage θα διεξαχθεί στον Ταρζάν, μια από τις πιο σκληρές ειδικές του αγώνα, που αναμένεται να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Με αφορμή τη δημοσίευση του Rally Guide 1, o Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σχολίασε:

«Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην προβολή της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο, το Υπουργείο Αθλητισμού συνεργάζεται στενά με τους συντελεστές της διοργάνωσης. Μαζί, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός άρτια οργανωμένου και εξαιρετικά επιτυχημένου αγώνα, που θα αναδείξει τον πλούσιο πολιτισμό και τα μοναδικά τοπία της χώρας, προσφέροντας παράλληλα μια αξέχαστη εμπειρία σε συμμετέχοντες και θεατές».